Spaghette bolognese

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 feb 2017, 00:20

Un deliciu cu parfum de Italia!

Mod de preparare:

Ingrediente:

Ceapa 200 g
Morcovi 200 g
Telina 150 g
Carne tocata vaca 1 kg
Vin rosu 150 ml
Usturoi 40 g
Foi dafin 1 g
Sare 7 g
Piper 1 g
Ulei 80 ml
Pasta de tomate 60 g
Spaghette 500 g
Parmezan 100 g

Mod de preparare:

* Se curata legumele, se spala si se dau prin masina de tocat
* Se calesc in ulei, apoi se adauga carnea tocata
* Se stinge cu vin
si se fierbe aproximativ 2 h
* Spre final se pune pasta de tomate si se condimenteaza
* Separat se fierb pastele in apa cu sare
* Se amesteca pastele cu sosul format si se servesc cu parmezan ras deasupra

 

Taguri: