Spaghetti Carbonara

Editor: Maria Niculae
Actualizat: 05 oct 2020, 00:05

Reteta preparata de Alina Laufer

 

Spaghetti Carbonara
Ingrediente
Un pachet de 500 g spaghete
5 oua
200 ml smantana lichida
70 g parmezan
150 g pancetta (sau bacon, kaizer)
2 linguri ulei de masline
Mod de preparare
Intr-o tigaie mai mare, puneti uleiul de masline, dupa ce s-a incins puneti pancetta taiata cubulete.
Intr-o oala, puneti spaghetele la fiert, aruncandu-le direct in apa clocotita, in care ati pus putina sare.
Spargeti ouale si amestecati-le cu smantana si parmezan.
Dupa ca spaghetele au fiert, puneti-le peste pancetta, direct in tigaie (fara ca focul sa fie aprins)si turnati deasupra sosul de oua.
Amestecati bine, serviti imediat, cu parmezan ras deasupra.

Ingrediente

Un pachet de 500 g spaghete
5 oua
200 ml smantana lichida
70 g parmezan
150 g pancetta (sau bacon, kaizer)
2 linguri ulei de masline


Mod de preparare

Intr-o tigaie mai mare, puneti uleiul de masline,

dupa ce s-a incins puneti pancetta taiata cubulete.  
Intr-o oala, puneti spaghetele la fiert, aruncandu-le direct in apa clocotita, in care ati pus putina sare.     
Spargeti ouale si amestecati-le cu smantana si parmezan.  
Dupa ca spaghetele au fiert, puneti-le peste pancetta, direct in tigaie (fara ca focul sa fie aprins)si turnati deasupra sosul de oua.     
Amestecati bine, serviti imediat, cu parmezan ras deasupra.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 

Taguri: