Spații elegante și confortabile în aer liber la terase, cu pergole cu acoperiș retractabil

Author: Oana Iosif

Primăvara este anotimpul cel mai iubit de oameni, care abia au așteptat trecerea iernii și acum fac tot posibilul să iasă din casă, la plimbare, să se bucure de soare și să fie binedispuși. În acest sezon, oamenilor le place să meargă la terase, să servească masa la un restaurant sau să savureze o băutură delicioasă cu prietenii, la o cafenea sau bar.

Pentru un mod mai elegant de a socializa atunci când ies în oraș, ei aleg mesele de la terasele cu pergole, pentru a avea și puțină umbră, când soarele este mai arzător sau vremea schimbătoare. Atunci când plouă ei apreciază o terasă care este acoperită, unde se pot simți mai bine, indiferent de capriciile primăverii.

Teresa cu pergolă, un spațiu confortabil, aproape de natură

Pergolele cu acoperiș retractabil pot face orice spațiu (de tip terasă) să fie mai plăcut, comod și interesant, prin adăugarea de umbră – atât de necesară în zilele însorite de primăvară-vară.

Specialiștii de la Sun Leader au în gama de produse modele uimitoare de pergole retractabile care pot îmbunătăți designul și confortul oricărei zone în aer liber, ele fiind potrivite pentru orice tip de terasă și de afaceri, pentru restaurante, cafenele, baruri, hoteluri, piscine, vile și locații de evenimente.

Clienții vor fi încântați să-și petreacă timpul liber la o terasă elegantă, prevăzută cu o pergolă modernă, în nuanțe de culori frumoase.

Pergola retractabilă este 100% impermeabilă, deci oferă un mare avantaj pentru că va proteja clienții și terasa de ploaie, confortul fiind asigurat chiar și în zilele mai friguroase, cu precipitații. Apa se va scurge printr-un jgheab, în stâlpii de rezistență sau prin canalele de pe lateral.

Atmosfera terasei cu pergolă poate fi îmbunătățită și cu piesele de mobilier și decorațiuni alese, care pot include scaune elegante, mese sau chiar fotolii.

Unii patroni pot îmbunătăți și aspectul podelei exterioare a terasei, pentru ca aceasta să aibă un impact vizual impresionant asupra clienților. De exemplu, podeaua ar putea fi în stil rustic, din material special Decking, de la Sun Leader, care are proprietăți remarcabile: aderență ridicată, rezistență la uzură și dăunători, durabilitate excelentă în timp. Este un material ecologic, de tip lemn compozit, care conține 70% lemn și 30% plastic.

Pergolele pot fi folosite la terese și în sezonul rece. În acest caz, specialiștii de la Sun Leader recomandă utilizarea de pergole bioclimatice, care sunt pentru toate anotimpurile. Acestea au un sistem rezistent cu lamele din aluminiu, rotative, care au caracteristici de rezistență foarte bune la factorii de mediu – ploaie, lapoviță, vânt, zăpadă. Structura pergolei este durabilă, fiind realizată din materiale de înaltă calitate, are lamele din aluminiu și sistemele de îmbinare din oțel inoxidabil.

Comparativ cu pergolele cu membrană PVC, pergola bioclimatică oferă avantajul de a putea susține și 200 kg/mp zăpadă. Scurgerea apei se face printr-un sistem special, prin jgheab și canalele din stâlpii de susținere, fără a crea niciun disconfort persoanelor din jur.

În cazul în care are și un sistem de iluminare LED și Dimmer pentru a regla intesitatea luminii, atunci atmosfera la terasă va fi cu adevărat magică. Uneroi, iluminarea pergolei este esențială, mai ales atunci când soarele a apus deja. Tehnologia LED este soluția ideală sugerată de specialiștii de la Sun Leader, deoarece oferă clienților posibilitatea de a avea o pergolă elegantă și luminată cu un consum redus de energie.

Unele pergole pot fi proiectate astfel încât să aibă și sisteme de sticlă ghilotină terase care pot îmbunătăți aspectul teraselor comerciale, pot impresiona clienții prin design și confortul creat, pentru a putea petrece momente plăcute într-un cadru prietenos. Prin alegerea acestor sisteme, terasa poate fi închisă pentru a avea un timp de funcționare îndelungat, deci și în sezonul rece din an. În acest fel, oamenii vor reveni în acest loc, unde confortul lor este asigurat.

Prin închiderile de sticlă glisantă securizată, care au o rezistență mare creată de calitatea materialelor, oamenii pot privi fără nicio grijă ploaia sau ninsoarea de la masa lor, din interiorul terasei. Aceste sisteme de închidere moderne au un design elegant, sunt ușor de folosit, întreținut și pun în valoare terasa.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.