Speak, momente de sinceritate! Acum e celebru, dar in urma cu ceva timp murea de foame! Cantaretul a vorbit despre cele mai dureroase amintiri: "Pacaleam foamea cu apa minerala si biscuiti!"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 mar 2017, 10:09

Speak este unul din artistii noului val din industria muzicala romaneasca, insa foarte putini oameni cunosc greutatile prin care artistul a trecut pana in momentul lansarii sale in muzica si atingerea celebritatii.

Cantaretul a vorbit intr-un interviu in exclusivitate la WOWbiz despre cele mai dificile momente traite.
"Pe mine ma cheama Stefan Sprianu si de prin clasa  a-5-a colegii imi spuneau "Spic", de la "spic de grau". Si a ramas Spic (n.r. Speak). Eu niciodata nu ma gandeam cum as putea sa cer bani pe o melodie. Eu cand faceam un instrumental vedeam in asta o distractie. Credeam ca voi face bani din baschet.

Eu pe atunci faceam si baschet.
Aveam pe atunci niste colegi care aveau parinti doctori, avocati, iar parintii plecau prin afara si le aduceau adidasi originali. Prima pereche de adidasi originali mi-a luat-o tata de la second hand. Acum am ajuns sa imi iau adidasii pe care mi-i doream pe atunci", si-a inceput povestea Speak.

Primul lui job a fost ca dj intr-un club din Bacau si cu greu i-a venit sa creada atunci cand a primit prima oara bani pe muzica.

In ultimul an de facultate a facut naveta Iasi-Bucuresti, iar printr-o conjuctura norocoasa l-a cunoscut pe Alex Velea.

Pe mine m-a ajutat fratele meu mult, in primii ani cand m-am mutat aici. La inceput castigam 100 de lei pe spectacol. Sa il intrebati si pe Velea ca mancam pufuleti de foame. Trebuie sa treci si prin asta. Acum nu imi mai este frica de saracie.
Stiu ca pacaleam foamea cu biscuiti si apa minerala, iar cand ma lua iar foamea, ma duceam la somn.
Nici acum nu am foarte multi bani, dar nici nu sunt prea cheltuitor. Am un apartament luat in rate, am o masina decenta. Nu am nevoie de mai mult".

"Am mers la un restaurant fast food si in momentul in care eram cu pungile cu mancare in brate si simteam mirosul, efectiv ne-am uitat spre tavan si am simtit lacrimile in ochi(...)
Ca artist esti plecat tot timpul, nu dormi cum trebuie, nu mananci cum trebuie. Viata personala are de suferit. Nu am pe nimeni, sunt foarte ocupat. Da, sunt singur. Foarte singur. Poate prea singur. Imi lipseste caldura...dar m-am obisnuit", a mai spus artistul.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.












 

 

Taguri: