SPECIAL din Afganistan. Afla care este soseaua de care se tem cel mai tare militarii VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:10

Autostrada A1-Kabul–Kandahar! Fiori reci trec pe spinarea celor care o cunosc si-i rostesc numele.

Sute de atentate, cu zeci de morti si raniti s-au petrecut pe aceasta adevarata sosea a mortii. Pe marginea drumului care leaga cele mai importante orase din Afganistan zac multe masini distruse si tot atatea morminte. Echipa Kanal D a participat impreuna cu militarii romani la o misiune de cercetare. Dupa ce s-au asigurat ca locul este in regula, reporterii Kanal D si militarii romani si-au inceput misiunea. Autostrada A1 este mult prea importanta, iar traficul trebuie sa fie asigurat.
Aceasta este principala misiune a militarilor romani.

Uneori insa, talibanii incearca prin toate mijloacele sa distruga cat mai multe din cele 80 de poduri ale autostrazii. Fie ca folosesc masini, biciclete sau motociclete, lansatoare de rachete sau dispozitive explozive improvizate, insurgentii ataca des militarii in misiune in sudul Afganistanului. Resturile amintesc celor care merg pe aceasta sosea ca pot fi oricand victime ale unor atentate cu explozivi improvizati.
Kanal D va continua sa va prezinte reportaje cutremuratoare din Afganistan, zona cea mai fierbinte de pe planeta, realizate de trimisii nostri speciali.

 

Taguri: