Specialistii AVERTIZEAZA! E foarte posibil sa se produca anul acesta un cutremur mare in zona Vrancea. Vezi ce spune expertul Mircea Radulian!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:54

Ne asteapta un cutremur mare in zona Vrancea! N-o spunem noi, ci Mircea Radulian, directorul Institutului National de Fizica a Pamantului, un specialist care nu se lanseaza niciodata in speculatii alarmiste.

Conform calculelor facute de expertii din subordinea sa, urmatorul mare seism ar putea avea intre 7 si, atentie, 7, 7 grade pe scara Richter, asadar, ar putea fi chiar mai mare decat cel din 1977! Astazi ora 8 si 8 minute! Vrancea se cutremura din nou.

Ce ne asteapta, insa, poate intrece orice inchipuire! Specialistii vorbesc din ce in ce mai des de marele cutremur care va zgudui, intr-o buna zi, romania.

Din cauza energiei acumulate in focarul vrancean, un seism puternic ar putea misca zona Vrancea din toate madularele, avertizeaza specialistii.

Ati citi bine! Sesimul ar putea ajunge chiar si la 7,7 grade pe scara Richter! Cu mult mai mare decat cel intregistrat pe 4 martie 1977, care a facut prapad in sudul si estul tarii. De altfel aceleasi zone ar fi expuse si de aceasta data, spun specialitsii.

De la inceputul anului, Vrancea s-a cutremurat aproape in fiecare zi. Zece dintre cele 18 seisme au fost de adancime si 8 de suprafata.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

##VIDEO130437##

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.