Spectacol cum rar vezi la Sala Palatului din Bucuresti! Florin Salam si Goran Bregovic au ridicat publicul in picioare

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 11 oct 2020, 20:20

Bregovic si Florin Salam, pe aceeasi scena! A fost concertul anului la Sala Palatului, pe care unii l-au apreciat, altii l-au hulit. Dovada, scaunele goale...

Una peste alta, showul a adunat doua genuri de spectatori: manelisti si antimanelisti- unii cu blana pe umeri, altii cu lanturi groase la gat, un mix de gen sampanie si bere la pet, sau caviar cu mici la gratar!

Fanii lui Bregovici au fost eclipsati de cei care stiau un singur lucru: Salam e cel mai bun si nu mai conteaza cine sunt ceilalti de pe scena!

Manelistul a  cantat si dansat ca la cea mai tare nunta si nu a uitat sa-i dedice  cele mai importante femei din viata sa
o melodie emotionanta! Momentul dedicat Stefaniei, sotie sale, a rascolit-o mult pe Betty, fiica artistului: „Ma gandeam daca fac bine sa deschid cu piesa aceasta pentru sotia mea. Fiind copiii mei in sala, am zis sa nu-i supar. Si totusi, am riscat”.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

În ciuda pasiunii pe care o aduce pe scena, muzica lui Goran Bregovic  nu a reusit sa ajunga la sufletele fanilor lui Salam, care dupa ce l-au auzit cantand pe regele lor, au plecat din sala!

Acesta este doar

inceputul! Colaborarea dintre Bregovic, artistul, care stie sa îmbine perfect energia muzicii  tiganesti cu cea a unui cor bisericesc si rock si manelistul nostru va continua.

 

Taguri: