Spectacol de culoare la International Balloon Fiesta VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:34

Nici nu s-au ivit bine zorile, ca impatimitii zborului cu balonul s-au adunat pentru cea de-a doua editie a International Balloon Fiesta.

Este singurul festival din tara care reuneste pasionatii din intreaga lumea ai baloanelor cu aer cald. Nea' Dan zboara de zeci de ani cu balonul. El spune ca nimic nu poate sa iti ofere aceeasi senzatie de libertate.

Pregatirea balonului cu aer cald dureaza cateva zeci de minute, chiar daca este cel mai simplu aparat de zbor din intreaga lume.

Un balon obisnuit poate sa zboare pana la 4 ore si sa transporte 4 persoane plus pe cel care il piloteaza.
Cei mai incantati de zecile de baloane care s-au inaltat in vaduh au fost copii.

Daca cei mai multi au stat pe margine si au admirat frumusete de baloane cu aer cald, altii, mai curajosi au facut cate o plimbare la peste 1.000 de metri altitudine.

Libertate si multa adrenalina, acesta este senzatia unica pe care doar zborul cu balonul poate sa o ofere, spun impatimitii.






 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.