Spectacol de simplitate si bun gust a bucatelor ciobanesti, la poalele muntilor Capatanii! Iata cum arata cel mai indestulat ospat de la stana cu tocan ciobanesc, mamaliga cu lapte si balmos

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:25

Ciobanii de la munte gatesc cele mai gustoase mancaruri ce au la baza carnea si laptele de oaie, care reprezinta o portie zdravana de sanatate mioritica.

Pentru bucate sanatoase si peste masura de gustoase, trebuie sa apuci pe carari de munte sinuoase. O data ajuns in singuratatea inaltimilor, descoperi raiul ciobanilor, te bucuri de ospitalitatea lor si poti rasufla usurat: traditia pastorala n-a pierit!






















Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.