Spectacol in Parlament! Mostre de umor marca Valeriu Zgonea, presedinte al Camerei Deputatilor

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:22

Si daca nu ne credeti pe cuvant va aratam acum cateva mostre de umor marca Valeriu Zgonea, presedinte al Camerei Deputatilor!

Mereu pus pe sotii si cu glumele la purtator, cum se zice in popor, presedintele Camerei Deputatilor stie sa transforme orice sedinta sau luare de cuvant intr-un un moment de marca! Ca doar nu degeaba se mandreste ca este oltean get-beget.

Gluma-i gluma pana la un punct! Nu care cumva sa-l enervezi! Presedintele Camerei Deputatilor tine la eticheta asa ca nu se sfieste sa ii mustruluiasca pe colegii care indraznesc sa urce la tribuna fara a fi aranjati la patru ace.

Si daca un deputat vrea sa ia cuvantul fara sa respecte regulamentul, are doua variante: Ori e luat in ras ori are parte de o cearta in toata regula.

Si ca orice politician, Valeriu Zgonea are si veleitati de vedeta! Asa ca este mandru cand un star rock ii calca pragul Parlamentului! Cu un asemenea presedinte, un lucru este cert: Sedintele Camerei Deputatilor nu vor fi niciodata plictisitoare!

##VIDEO79646##

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”