SPECTACOL RAR pentru turistii aflati pe Valea Prahovei! Caprele negre au coborat de pe piscuri spre padure VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 sep 2021, 13:00

Turistii ajunsi la peste 1800 de metri altitudine au fotografiat si filmat fara prea mare efort ciutele chiar in mediul lor.

Nu le vine sa creada ca pot fi atat de aproape de o capra neagra. Atata timp cat se simt in siguranta,  caprele intra in rolul unor fotomodele si se lasa fotografiate minute in sir.

 

Un bun cunoscator al zonei dar si un impatimit al filmarilor pe munte este Cristian, un localnic din Poiana tapului. De cate ori are ocazia, se "inarmeaza" cu aparatul foto sau camera video si porneste pe carari nebatute.

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

In aceasta perioada a anului, cand temperaturile cresc, caprele negre coboara de pe crestele muntilor sa caute umbra si mancare.

Specalistii spun ca cele mai bune zone de observare a caprelor negre sunt pe portiunea inalta a Jepilor Mici dar si in apropierea Varfului Omu.

 

Cei care au insa de gand sa vaneze caprele negre cu altceva decat cu aparatele foto sau camerele video trebuie sa  stie ca risca o amenda de pana la 25 de mii de lei si intre 3 si 7 ani de inchisoare.

Capra neagra este un animal protejat de lege.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.