Spectacol total la finala Super Bowl! Beyonce, Lady Gaga si Cold Play au facut senzatie la finala ligii nationale de fotbal american

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 22 sep 2020, 03:05

Pentru organizarea acestui spectacol atat sportiv cat si artistic, americanii au cheltuit peste 15 miliarde de dolari.

Finala Super Bowl este considerat evenimentul sportiv al anului in Statele Unite ale Americii! Iar editia de anul acesta, cu numarul 50, a fost una  incendiara!  Lady Gaga a impresionat prin interpretarea Imnului National pe stadionul din San Francisco, dar si prin tinuta absolut conventionala in comparatie cu vestimentatia sa din concerte. Evenimentul a inceput cu un moment cu adevarat solemn, cand toata lumea avea mana dreapta in dreptul inimii.

Imediat, atmosfera s-a dezlantuit. Trupa Coldplay a dat startul euforiei pe stadion. Bruno Mars i-a ridicat pe cei peste 75 de mii de spectatori in picioare, cu ritmurile sale alerte.

Si aparitia divei Beyonce s-a ridicat la inaltimea asteptarilor in pauza finalei  meciului dintre echipele Carolina Panthers si Denver Broncos.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Tot in  pauza partidei, pe ecranele stadionului a rulat un montaj cu cele mai reusite momente artistice din toate timpurile.

Au fost imagini si cu Whitney Houston,  U2, The Rolling Stones, dar si cu Michael Jackson.

Daca pe stadionul din San Francisco s-au aflat peste 75 de mii de spectatori,  finala Super Bowl a fost urmarita la televizor si online de aproximativ 190 de milioane de oameni. Asa ca, un clip publicitar de numai o jumatate de minut a costat aproape 5 milioane de dolari. Astfel, companiile care au vrut sa-si vada reclamele in pauza finalei Super Bowl au cheltuit anul acesta aproximativ 377 de milioane de dolari.

Finala s-a incheiat cu victoria Echipei Denver Broncos si cu satisfactia ca evenimentul a fost unul memorabil.