Spectacol total, la inaltime, la evenimentul de lansare a noului post de televiziune Kanal D2

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 02 apr 2023, 11:27

Aseara, vedetele Kanal D si Kanal D2 au stralucit la evenimentul ce a marcat lansarea Kanal D2, noua televiziune generalista din portofoliul Dogan Media International.

Starurile celor doua statii, Kanal D si Kanal D2, inalte oficialitati, reprezentanti ai Ambasadei Turciei la Bucuresti, precum si ai Dogan Holding, personalitati din industria media s-au bucurat de o atmosfera incendiara.

Ugur Yesil, CEO si Executive Board Member Dogan Media International, i-a intampinat pe distinsii invitati printre care s-au aflat Excelenta Sa, Özgür Kıvanç Altan, Ambasadorul Turciei la Bucuresti, Lucian Romascanu, Ministrul Culturii si Doamna Begum Dogan Faralyali, Presedinte Dogan Holding.

Dogan Media International lanseaza duminica, de la 19:00 o televiziune generalistă, Kanal D2, ce reprezintă un pas firesc şi strategic pentru Grup, aducând plusvaloare pe piaţa media, prin content de calitate şi un mix îndrăzneţ de continut al celor trei paliere, ce se potenţează reciproc: TV, Radio si Digital.

Citește și: “Dimineața pe 2 cu Greeg și Cernat”, în curând la Kanal D2 și Radio Impuls!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Kanal D2 va incepe sa emita duminica seara, de la ora 19:00, odata cu lansarea “Bravo, ai stil!”, printr-o editie speciala. Oferta grilei Kanal D2 este un foarte variata, fie ca este vorba de seriale internationale, emisiuni de divertisment si un program de stiri – NEWSTIME.

 A fost un spectacol total, la inaltime, peste 170 de drone au luminat cerul Capitalei. Un joc spectaculos de lumina si culoare a incantat ochii sutelor de invitati care au luat parte la acest grandios eveniment.

Show-ul de drone a fost posibil cu ajutorul Primăriei Municipiului București prin Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București.

Citește și: Cine sunt cele 10 concurente care vor intra în cea mai frumoasă competiție “Bravo, ai stil!” sezonul 8, la Kanal D2

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?