Spectacolul continuă la Bravo, ai stil! Celebrities. Maurice Munteanu face un număr de dans cum nu a mai văzut nimeni până acum. Competitivitate maximă intre concurente

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 02 oct 2022, 02:00

Maurice Munteanu danseaza la Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

Anul 2022 a inceput in forta la Bravo, ai stil! Celebrities si nici juratii nu se dezmit cand e vorba de show in platoul competitiei de stil.

Inceputul de an 2022 aduce noi provocari in platoul Bravo, ai stil! Celebrities. Juratii alaturi de concurente traiesc momentele la maxim in platoul celei mai tari competitii de stil, iar show-ul este la inaltime. Miercuri, in cea mai noua editie Bravo, ai stil! Celebrities, Maurice Munteanu nu se dezmite si oricat de sobru si dur ar parea in fata concurentelor vine pe scena si face senzatie cu un numar de dans alaturi de cateva concurente Bravo, ai stil! Celebrities.

Se stie ca Maurice are dansul in sange si nu refuza o bucata muzicala pe are sa isi etaleze talentul.

Citeste si: Maurice Munteanu, mesaj emoționant pe Instagram după pierderea lui: "I miss you so much, baby boy!"

Maurice Munteanu, show in platoul Bravo, ai stil! Celebrities

Si de Revelion, Maurice a postat cateva filmulete cu el si cei mai apropiati prieteni stransi intr-o casa unde au petrecut in stilul boem si rafinat asa cum ii place fashion editorului.

Insa, in ce priveste competitia de stil, lupta intre concurente se ascute si pe plan stilistic, dar si in culise in ce priveste dialogul intre ele. In platoul Bravo, ai stil! Celebrities, Viviana Sposub face primele declaratii cu privire la atitudinea Bellei Santiago in ce o priveste.

Bella Santiago ii sufla in ceafa Vivianei Sposub la Bravo, ai stil! Celebrities

Citeste si: George Burcea a recunoscut la Bravo, ai stil! Celebrities că într-adevăr va avea un copil: "George a făcut anunțul pe Instagram mai devreme decât mi-aș fi dorit eu!" Cum a reacționat mama Vivianei când a aflat vestea

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Viviana Sposub: "Deocamdata, Bella nu a facut nimic care sa ma supere. Nu a facut niste glume care sa ma deranjeze intr-atat de tare."

Adina Halas: "Speram la o nota cevamai mare!"

Mellina: "Probabil ca a muncit mult la tinuta ei si in sufletul ei avea asteptari mai mari!"

Raluca Dumitru: "Daca suntem persoane competitive, clar vrem note mai bune!"

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.