„Sper ca Dumnezeu să mă țină în viață”. Anunțul îngrijorător făcut de sora lui Jador, după ce acesta și-a anunțat retragerea din muzică: „O perioadă foarte grea”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 15 iun 2023, 18:28

Camelia a confirmat doar că acesta nu se simte bine, fără a da mai multe detalii

Sursa: Instagram

Camelia, sora lui Jador, stă cu sufletul la gură în ceea ce privește starea de sănătate a fratelui său, după ce acesta a recunoscut că, din nou, are probleme medicale, dar mult mai grave ca până acum.

Sora lui Jador, Camelia, a făcut primele declarații despre starea de sănătate a acestuia, după ce artistul s-a fotografiat de pe patul de spital, anunțând că nu va mai face muzică, pentru a-și prioritiza sănătatea.

Sora lui Jador, primele declarații despre starea de sănătate a acestuia

Jador a apărut, în mediul online, într-o ipostază care i-a îngrijorat pe fanii său. De pe patul de spital, cu perfuzia în mână, artistul le-a transmis internauților că nu se simte deloc bine și că speră ca Dumnezeu să îl țină în viață, anunțându-și, de asemenea, și

retragerea din muzică.

Citește și: Gestul incredibil făcut de Jador pentru o bătrână care mergea pe jos 6 km pentru 10 lei: „Nu am cuvinte”

Sora manelistului, Camelia, a confirmat doar că acesta nu se simte bine, fără a da mai multe detalii, spunând că mai multe se vor afla chiar de la el, atunci când își va mai reveni.

„Vă dați seama că sunt cu el cu peste tot, oriunde. O să vă spună el mai multe. Momentan, are o perioadă foarte grea, asta este tot ce pot să zic”, a spus aceasta pentru wowbiz.ro.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Jador și-a anunțat retragerea din muzică

De la finalul anului 2022 și până în prezent, Jador a ajuns, de mai multe ori, la spital. Cu toate acestea, de fiecare dată, și-a revenit și a continuat să lanseze melodii și să participe la evenimentele la care a fost chemat.

Spre dezamăgirea fanilor, problemele de sănătate ale acestuia pare că s-au agravat atât de mult, încât, pentru a se face bine și pentru a nu avea, din nou, greutăți, este nevoit să renunțe la muzică. În urma anunțului făcut, unii internauți l-au acuzat că minte, spunând că totul este doar o strategie

de marketing, pentru a atrage atenția asupra sa.

„Va anunt cu părere de rău ca, cariera mea se încheie aici! 2023 Voi scoate piesele pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta și care sunt deja pregătite ….pentru jadorasii mei! Ultima piesa va fi in luna Decembrie …. Împreuna cu managerul meu și toată echipa am deschis ca sănătatea mea e mai importantă!

Citește și: Jador își mărește familia! Artistul este dispus să facă orice ca să nu mai fie singur: „Nu contează nimic”

ANUL ASTA CÂT NE MAI RĂMÂNE SPER CA DUMNEZEU MA MA TINA IN VIAȚA ȘI SA MAI POT MERGE MĂCAR LA CÂTEVA CONCERTE😞! In cazul in care nu o sa mai fiu … va dau vouă fanilor mei muzica gratis! Va iubesc și sper sa nu va supere acest mesaj😞 aveți grija de sănătatea voastra!”, a scris Jador, pe contul său de Instagram.