”Sper să mă țin măcar o lună”. Ce decizie a luat Denisa Coțolan în lipsa lui Iancu Sterp. Tânăra a făcut totul public

Autor: Diana Bostan

Iancu Sterp și Denisa

Sursa: Instagram: Iancu Sterp

Denisa Coțolan a dezvăluit că și-a propus să-și ocupe timpul liber prin a se implica într-o activitate care să-i aducă satisfacție și bucurie. Vezi despre ce este vorba.

După plecarea lui Iancu Sterp, Denisa Coțolan a rămas singură și a avut de înfruntat dificultatea de a se obișnui cu absența partenerului său pentru o perioadă îndelungată. Cu toate acestea, își propune să-și găsească alte activități care să-i ocupe timpul și să contribuie la gestionarea dorului și a sentimentelor de singurătate.

Cu ce-și ocupă timpul Denisa Coțolan, iubita lui Iancu Sterp

Denisa Coțolan, cunoscută publicului larg în urma relației cu Iancu Sterp, continuă să împărtășească aspecte din viața ei pe platformele online. În urma plecării lui Iancu din țară, Denisa se străduiește să umple timpul cu activități care să-i aducă satisfacție și să diminueze sentimentul de singurătate. Recent, aceasta a anunțat că a luat decizia de a reveni la sală, reluând antrenamentele după o pauză de cinci ani.

Citește și: Ileana Sterp, dezvăluiri dureroase din sânul familiei: „Tata nu ne-a spus niciodată te iubesc” Sora lui Culiță mai are o speranță acum, de sărbători

Fiind o prezență activă în mediul virtual, Denisa a primit sprijin și apreciere din partea comunității online, iar decizia ei de a se implica într-o activitate fizică și sănătoasă a stârnit interesul și susținerea fanilor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

„Azi am început sala (după cinci ani). Sper să mă țin măcar o lună”,

a scris Denisa Coțolan pe Instagram, potrivit Wowbiz.ro.

Iancu Sterp și Denisa au anunțat data nunții

Cei doi îndrăgostiți au început planurile de nuntă și sunt extrem de fericiți pentru pasul ce urmează să-l facă împreună. În urmă cu câteva luni, Iancu a dezvăluit pentru Wownews faptul că nu multă lume a știut de această cerere în căsătorie, însă mama Geta ar fi fost cea care l-ar fi dat de gol cu câteva ore înainte de eveniment.

Citește și: Ce a făcut mama Geta la magazinul din Hațeg: „Trebuie să-mi fac o cruce” Nu a vrut deloc să plătească, dar a fost surprinsă de Getuța

Iancu a dezvăluit faptul că Getuța a fost cea care l-a ajutat în găsirea inelului, iar căutarea a fost una extrem de dificilă. Aceștia au găsit inelul potrivit, însă au făcut rost cu greu de mărimea Denisei.

Data nunții va avea o dublă semnificație pentru cei doi, evenimentul având loc pe data de 27 octombrie 2024, urmând ca pe 28 octombrie să fie ziua lui Iancu Sterp.

”Pe 27 octombrie va fi nunta și pe 28 e ziua mea, deci cum o să treacă de ora 00:00 o să fie și nunta mea și ziua mea”, a fost marele anunț făcut de Iancu Sterp, potrivit  wownews.