Speriem din nou Italia cu infractorii nostri! Imagini cutremuratoare vin din gara orasului Milano

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:37

Priviti cu cata salbaticie ataca un roman o femeie. Individul este un specialist in jafuri violente si ataca numai femei.

Camerele de supraveghere au surprins scena de groaza, Romanul se transforma intr-o adevarata fiara cand vede ca biata femeie nu se lasa jefuita. O taraste pur si simplu pe peronul garii ca sa ii smulga geanta din mana. Femeia se agata cu disperare de poseta. Disperat, hotul recurge la un gest incredibil: o loveste pe femeie cu piciorul.

Barbatul din imagini are doar 24 de ani, dar este un infractor cautat de mai bine de 7 luni de carabinieri.

A jefuit zeci de femei in zona garii din Milano. Victimele erau, de obicei, femei de origine chineza. Romanul miza pe faptul ca acestea nu au acte in regula si vor ezita sa depuna plangere.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.