Spice Girls se vor reuni intr-un nou turneu. Vezi daca va participa si Victoria Beckham!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 oct 2020, 08:30

Spice Girls sunt hotarate sa se reuneasca intr-un turneu cu sau fara Victoria Beckham.

 Dupa succesul de la festivitatea de inchidere a Jocurilor Olimpice de la Londra 2012, fetele de la Spice Girls se gandesc deja la un turneu chiar daca nu vor fi implicate toate cele cinci.
Grupul nu stie sigur daca va lua parte si Victoria Beckham, insa chiar si asa tot vor sa inceapa turneul.

"Mel B a propus revenirea lor cu un turneu dupa ce a vauzt cum au fost primite de catre public la Jocurile Olimpice de la Londra 2012.
Geri Halliwell, Mel C si Emma Bunton sunt de accord si ele, singura de care nu se stie este Victoria. Vicky a spus ca e foarte ocupata cu industria fashion, cu cei patru copii dar si cu david ca nu ii sta capul la un turneu acum.

Fetele ii inteleg situatia, dar sunt hotarate sa faca asta cu sau fara ea. Mel B este mama si capul fetelor de la Spice Girls.
Si este recunoscut faptul ca de-a lungul timpului a avut multe certuri cu Victoria. Totusi, ea afost foarte diplomata ca i-a propus asta lui Vicky si spera ca aceasta va fi de acord. Mel B este convingatoare si de obicei obtine ceea ce vrea.


Victoriei i-a placut foarte mult ce s-a intamplat la Jocurile Olimpice insa vrea sa se distanteze de acea perioada pentru ca vrea sa se concentreze pe partea de designer.
Iar daca nu ar fi participat la Jocurile Olimpice ar fi fost foarte urat din partea ei si a stiut asta.