"Spiderman" de Cluj a protestat in varful unei biserici VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:00

Banii si o locuinta decenta e ceea ce ii lipseste. Asa ca omul s-a decis sa atraga cumva atentia.

 Daca nu s-a lasat induplecat, doamna din imagine a renuntat. Si bine a facut. Ca s-ar fi chinuit degeaba ore-n sir. Protestatarul stia una si buna: pana cand nu va avea un acoperis deasupra capului nu se gandea sa cedeze.

Pompierii si politistii priveau circul neputinciosi. La fel si oamenii care s-au adunat din vecinatati. Dar el, nu si nu. Degeaba l-a rugat vecina. A vrut sa fie personajul principal din propriul film, asa ca trebuia sa joace pana la final.


A stat prea mult in soare, asa ca s-a decis sa renunte la tricou. Crucea a folosit-o drept cuier. La un moment dat a simtit si nevoia sa se mai dezmorteasca, dupa atata timp de stat intr-un loc, asa ca s-a folosit de tiglele desprinse din acoperis.

Jos, politistii i-au adus o saltea, in caz de urgenta maxima. Trebuiau sa fie pregatiti, pentru ca individul ameninta ca se sinucide.
Politistii spun ca e cel putin a 5-a oara cand se confrunta cu o astfel de situatie. De fiecare data, omul se urca pe acoperisuri si se vaita de problemele sale. De fiecare data, ca si acum, a coborat singur cand a obosit. Teribilismul lui a fost amendat de catre politisti.




 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.