Spiritele s-au încins în „Casa iubirii”! Julia în lacrimi după discuțiile dintre Patrick și Bianca: Virginia „Nu mai vreau să fiu în subiectul ăsta! Dacă aș fi în locul Biancăi nu mi-ar plăcea ca Patrick să ia în brațe altă fată”

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 13 oct 2024, 20:42

Virgina s-a supărat din cauza discuțiilor care au avut loc în „Casa iubirii” și în care ea a fost asociată cu Patrick, în timp ce Julia a luat foc la adresa Biancăi. Ce a spus concurenta despre acesta?

Virginia a răbufnit în ediția de duminică seara a emisiunii „Casa iubirii”, nemulțumită de faptul că ea a fost băgată în discuțiile legate de relația dintre Patrick și Bianca. Aceasta este nemulțumită de faptul că mereu se vorbește despre momentele în care Patrick îi făcea complimente, deși în prezent acesta formează un cuplu cu Bianca. Ce a avut de spus concurenta?

Virginia nervoasă din cauza lui Patrick

În ediția de duminică seară, din „Casa iubirii”, difuzată de Kanal D România, Virgina s-a enervat de faptul că a fost adusă în discuții în momentul în care se vorbea despre Patrick și Bianca.

„Doamna Andreea, nu mai vreau să fiu în subiectul ăsta, pentru că între mine și Patrick nu a fost nimic. Complimentele pe care mi le-a făcut Patrick...Robi

nu avea de ce să fie deranjat pentru că nu aveam nici o treabă cu el de 15 ani...” P
rezentatoarea emisiunii, Andreea Mantea, a intervenit și a întrebat-o pe Virgina de ce se supără așa de tare legat de acest subiect, iar Virginia a ținut să precizeze faptul că „Pentru că mereu am fost adusă în discuția asta că Virginia, Virginia...au vorbit și pe la camera roșie și așa mai departe.
Nu a fost nimic între mine și Patrick, și nici acum, cu atât mai mult nu este nimic. Pe mine nu mă deranjează. Nu am zis niciodată că nu vine să mai ia în brațe sau așa, pentru că este normal și eu dacă aș fi în locul Biancăi nu mi-ar plăcea că Patrick să ia în brațe altă fată.”

Este sau nu Julia o amenințare pentru Bianca

Bianca a luat foc în urma unor discuții care au avut loc în casă legat de Julia și Patrick, moment în care Patrick a ținut să clarifice faptul că Julia nu este mama lui și că nu ea face regulile în casă. „Julia nu este pentru mine un ghid în viață, Julia nu îmi alege mie persoanele cu care interacționez, Julia nu este o persoană de care eu aș asculta dacă am sentimente față de cineva.

Pentru mine Julia pe toate planurile astea pe care crezi tu că este...e zero. Pentru că nici eu nu decid pentru ea, nici ea pentru mine.”

În urma acestor declarații, curioasă de relația de prietenie care este între Patrick și Julia, Andreea Mantea a întrebat-o pe Bianca dacă Julia este sau nu o amenințare pentru ea, iar Bianca a răspuns fără să stea pe gânduri că nu.

„Deci ar putea fi o amenințare și ca prietenă că, vezi Doamne, ar putea să îl influențeze. Nu, nu ar putea deloc, sub nici o formă, să fie o amenințare, pentru că eu consider că Julia a fost lângă Patrick de fiecare dată când Patrick a avut nevoie. Acum chiar dacă Julia nu m-ar suporta pe mine, sunt sigură că în continuare, chiar dacă ar da în mine, nu ar ține cont de Patrick, ar fi lângă Patrick, dacă Patrick ar avea nevoie. Nu o văd o amenințare.”

„Patrick! Ți-a fost Julia prietena?” a întrebat Andreea, în timpul emisiunii, iar el a răspuns sincer cu da. Andreea a vrut să știe și părerea Juliei și i-a adresat aceiași întrebare la care a primit un răspuns afirmativ.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Anunț pentru elevele din toată țara! Când vor fi livrați banii pe carduri?

Citește și: „Îmi spui nu din start, sau vrei să mă cunoști?”: Cine este fata care i-a atras atenția lui Kiprianos în „Casa iubiri”

„Eu nu am o problemă. Dacă ele două nu se vor înțelege, eu încerc să rămân imparțial, dar acuma Julia m-a pronunțat pe mine în material și nu este așa. Chiar nu sunt lipsit de bun simț.”,  a spus Patrick nervos.

Julia a declarat că se aștepta la reacțiile pe care Bianca le-a avut în cadrul emisiunii și că aceasta își dorește să o pună într-o lumină proastă.

Andreea Mantea rugat-o pe Julia să învețe să se liniștească și să își controleze toate trăirile, după ce aceasta a început să plângă. Cu toate acestea, concurenta a început să ridice tonul la Bianca spunându-i că nu a atacat-o nimeni și că este mult prea geloasă.

Citește și: Răsturnare uluitoare de situație în Casa iubirii! Robi a încălcat regulamentul emisiunii! „Am greșit, doamna Andreea!” Aflați ce pedeapsă va primi concurentul în Gala de duminică, 13 octombrie, de la 16:00 și 19:00

Între timp spiritele s-au mai liniștit, dar nu se știe pentru cât timp. Pentru a putea vedea ce fac concurenții preferați și în ce relații se află aceștia, îi puteți urmări zilnic la „Casa iubirii”, pe Kanal D.