Spiritele se încing în ”Casa Iubirii”. Maria și Xenia sar la atac. Aflați ce se întâmplă între cele două concurente, sâmbătă, 27 august, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 26 mai 2023, 02:05

Maria și Xenia sunt la ”cuțite”. Ce au cele două concurente de împărțit?

Tensiunile ating cote maxime în ediția de sâmbătă a emisiunii ”Casa Iubirii”. Maria și Xenia par că au ceva de împărțit, băieții cer imediat conexiune atunci când văd că lucrurile degenerează în casa fetelor.

De la ce a pornit cearta dintre Maria și Xenia

Maria și Xenia au lucruri să-și reproșeze. Cea dintâi îi spune colegei ei că trebuia să-i spună anumite lucruri, în timp ce Xenia o sfidează.

Băieții au observat prin conexiune că există tensiuni în casa fetelor, astfel au cerută să audă ce se întâmplă între cele două.

La scurt timp, Xenia afirmă că dacă ar fi stat în cameră cu Maria și-ar fi dat cu ceva în cap. Andreea Mantea nu poate lăsa lucrurile ne rezolvate și vrea să audă variatele fetelor.

Citeste si: Andreea Mantea: ”Întrerupem camerele roșii” Radu este vizat! Acesta după ce a făcut o serie de afirmații inacceptabile. Urmăriți o ediție incendiară ”Casa Iubirii”, vineri, 26 august, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

”Xenia, tu ai intrat în gura Mariei, de ce?”, a spus Andreea Mantea.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

”Nu am intrat, eu nu dau curs. Dacă mă enervează cineva și strigă peste vocea mea, eu mă retrag”, a spus Xenia.

”Dacă ai sta cu Maria în cameră ai înjura-o în fiecare zi, este dusă cu capul”, sunt

vorbele Xeniei pe care Andreea Mantea le-a reprodus.

Se pare că Xenia și Maria nu mai sunt în relații tocmai bune, aflați sâmbătă, într-o nou ediție ”Casa Iubirii”, ce au cele două fete de împărțit.

Citeste si: Dragoș nu crede ca Maria va mai avea viață lungă în Casa Iubirii: "Nu va mai rezista mult" Ce ar face fostul concurent daca ar întâlni-o în afara competiției matrimoniale

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.