Spiritul Valentine's Day a intrat în „Casa iubirii”! Cristina are parte de o dezamăgire din partea lui Radu: „Nu mă așteptam”. Nu ratați o nouă ediție din „Casa iubirii” mâine, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 13 feb 2023, 19:00

Cristina are parte de o dezamăgire din partea lui Radu

Sursa: Captură KANAL D

Mâine, într-un nou episod din „Casa iubirii”, fetele primesc surprize de Valentine's Day din partea băieților!

Mâine, într-un nou episod al emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv pe Kanal D, băieții s-au pregătit temeinic pentru sărbătoarea iubirii, și anume Valentine's Day! 

Fetele primesc surprize de Valentine's Day de la băieți

Mâine este Valentine's Day, sărbătoarea iubirii, prilej cu care cuplurile își sărbătoresc dragostea și își oferă gesturi de afecțiune, atât materiale, precum cadouri, cât și din suflet, precum sentimente și declarații.

Băieții din „Casa iubirii” s-au gândit să le facă o surpriză plăcută fetelor, astfel că s-au ocupat de decorațiuni pentru Valentine's Day, flori, ursuleți, baloane și, cu siguranță, declarații de dragoste!

Citește și: Andrei, singur împotriva tuturor! Concurentul face dezvăluiri uluitoare despre Natalia și îl critică aspru pe Marinel, pentru stângăcia lui la întâlnirile cu aceasta! „Lui Marinel îi este frică să spună multe chestii!”

Alexandru a vrut să îi facă o bucurie Biancăi, astfel că i-a cumpărat un frumos buchet de flori și un ursuleț de pluș. Bianca, de emoție, s-a aplecat cu mâinile la față în timp ce stătea pe bancă, afară, surprinsă de gestul concurentului. Nona, la rândul ei, a primit flori și o mică atenție. Dragostea, pentru concurenți, plutește în aer!

Cristina are parte de o dezamăgire din partea lui Radu

Cristina și Radu sunt unul dintre cele mai puternice cupluri din casă. Cu toate că mâine este sărbătoarea iubirii, concurenta nu a primit niciun fel de atenție din partea iubitului ei, lucru la care, cu siguranță, nu se aștepta.

„Sper să petrecem mai mult timp astăzi”, a spus Cristina, în timp ce îl îmbrățișează pe Radu.

„O să avem timp destul”, i-a răspuns Radu.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Să știi că îmi pare rău că eu nu m-am gândit la nimic astăzi pentru tine”, i-a mărturisit Radu Cristinei, justificând motivul pentru care nu i-a oferit nimic de Valentine's Day.

Citește și: Cristina și Radu, pregătiți de următorul pas în Casa iubirii! „Mi-a ieșit pe gură așa!” Aflați ce detalii uluitoare vor ieși la iveală despre cei doi îndrăgostiți, joi, 9 februarie, într-o nouă ediție surprinzătoare, de la 10:00 și 16:30!

„Eu chiar credeam că tu faci o glumă că nu te-ai gândit, chiar credeam asta, serios. Chiar credeam că tu faci o glumă”, i-a răspuns Cristina zâmbind, dar dezamăgită. 

„Nu fii dezamăgită”, i-a spus Radu Cristinei.

„Dar nu sunt dezamăgită, doar că nu mă așteptam... la nimic”, a spus Cristina. 

Fetele, la rândul lor, sunt surprinse de faptul că Radu nu i-a făcut niciun cadou Cristinei. Concurenta s-a ridicat de pe canapea și a plecat să-și ia un șervețel pentru a-și șterge lacrimile de tristețe din cauza gestului făcut de Radu.

Aflați ce se întâmplă în continuare mâine, pe 14 februarie 2023, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D!