Spondiloza cervicală: 6 variante de tratament naturist

Autor: B.M.
Actualizat: 30 nov 2020, 07:30
Spondiloza cervicală: 6 variante de tratament naturist

Spondiloza cervicală este o afecțiune diagnosticată frecvent care se manifestă ca urmare a uzării articulațiilor și discurilor din zona gâtului.

Află care sunt opțiunile de tratament naturist pentru spondiloza cervicală pentru minimizarea durerii și asigurarea libertății de mișcare.

Numită și artrita gâtului, spondiloza cervicală nu cauzează simptome în majoritatea cazurilor, dar dacă apare disconfort va fi sub forma durerilor și a dificultății de a mișca gâtul. Opțiunile de tratament naturist pentru spondiloza cervicală propuse de www.onlymyhealth.com se axează pe combaterea durerilor, favorizarea mișcărilor libere și prevenirea deteriorării permanente a coloanei vertebrale și a terminațiilor nervoase de la nivelul gâtului.

Dacă preferi să eviți medicamentele cu efecte secundare sau intervențiile chirurgicale este ideal să testezi variantele indicate pentru a te simți din nou bine.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

1. Usturoi și ulei vegetal

Ia câțiva căței de usturoi și strivește-i.

Amestecă-i cu o lingură de ulei vegetal, apoi încălzește mixul și lasă la răcit. Folosește amestecul obținut pentru a-ți masa gâtul. Durerile vor scădea treptat și nu vei mai avea senzația de gât înțepenit. Este recomandat să efectuezi acest masaj de două ori pe zi, iar la final să faci și o baie relaxantă cu apă caldă.

Afla aici mai multe variante de tratamente naturiste pentru spondiloza cervicala.

 

Taguri: