Doliu in sportul mondial. O multipla campioana europeana a murit la doar 30 de ani, dupa ce a nascut

Autor: A.I.
Actualizat: 27 ian 2021, 11:05

Sportiva Bobana Velickovic a murit! Avea 30 de ani Multipla campioana europeana in proba de pistol cu aer comprimat 10 metri a murit din pricina unor complicatii dupa nastere.

Sportiva Bobana Velickovic a murit! Avea 30 de ani  Tripa campioana europeana la pistol cu aer comprimat 10 metri a incetat din viata la Belgrad, din pricina unor complicatii suferite dupa nastere. Federatia Sarba de Tir a confirmat decesul ieri.

Velickovic, „una dintre cele mai valoroase concurente in proba de pistol în secolul XXI”, a murit duminica „dupa o scurta suferinta”, a transmis Federatia sarba de tir intr-un comunicat, fara sa dea mai multe detalii legate de decesul sportivei si de complicatiile care au dus la aceasta mare tragedie.

Copilul fostei mari sportive este sanatos, a anuntat ziarul Blic, potrivit Agerpres.

Bobana Velickovic a cucerit de trei ori titlul european in proba individuala de pistol cu aer comprimat 10 metri (2010, 2012 şi 2020) si a fost de nu mai putin de cinci ori campioana europeană pe echipe.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sportiva Bobana Velickovic a murit! Avea 30 de ani

Sportiva Bobana Velickovic a murit! Avea 30 de ani  Printre performantele majore ale sportivei se numara si o medalie de aur la Campionatele Mondiale in proba pe echipe în 2014. Bobana Velickovic a participat la Jocurile Olimpice din 2012 de la Londra si la cele din 2016 de la Rio de Janeiro.

Decesul Bobanei Velickovic a starnit numeroase reactii pe retelele de socializare.

Bobana Velickovic era insarcinata in luna a 5-a cand a participat la ultimul campionat european de pistol cu aer comprimat 10 metri, iar Federatia sarba s-a asigurat atunci ca totul este in regula.

In timpul pandemiei de coronavirus, Federatia sarba a anuntat ca Bobana Velickovic are probleme cu sarcina. Tripla campioana europeana a devenit inconstienta dupa nastere si, din fericire, dupa aproape trei saptamani de coma a incetat din viata.