Sportivul Benny Adegbuyi a fost implicat într-un accident rutier pe autostrada A2

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 08 ian 2024, 01:55

Benny Adegbuyi a fost implicat într-un accident sâmbătă dimineața.

Sursa: https://www.facebook.com/bennyadegbuyi

Benny Adegbuyi a fost implicat într-un accident sâmbătă dimineața.

Luptătorul Benny Adegbuyi a fost implicat într-un accident rutier, sâmbătă dimineața, în timp ce se îndrepta spre o competiție de king-boxing, ce are loc la Tuzla, Constanța.

Benny Adegbuyi accident de mașină

Sâmbătă dimineața, în timp ce se îndrepta spre o competiție de king-boxing care are loc în Tuzla, județul Constanța, luptătorul Benny Adegbuyi a fost implicat într-un grav accident.

Citește și: Cine va câștiga titlul în Bundesliga? Se anunță o luptă grea la vârful clasamentului

Potrivit ultimelor informații, autoturismul lui Benny Adegbuyi a ieșit de pe șosea și s-a înfipt într-un parapet. Șoferul mașinii ar fi fost chiar soția sportivului care a pierdut controlul mașinii la 200 km/h.  

Acesta împreună cu soția sa se deplasau pe A2, iar la kilometrul 138, pentru a evita coliziunea cu o altă mașină, șoferul a tras de volan, iar autoturismul s-a izbit de parapet.

Soția sa s-a ales cu lovituri puternice și cu probleme la o mână, în timp ce sportivul ar fi scăpat mai ușor în urma impactului.

Care a fost prima reacție a sportivului după accident?

După accident, Benny Adegbuyi a declarat că: „Astăzi, mergeam cu echipa de la Benny Fight Academy spre Constanța, acolo unde o parte dintre elevi participau la un interclub.

Pe A2, la km 138, în timp ce circulam regulamentar pe banda 2, o mașină de pe banda 1 a intrat brusc în fața mea, iar eu, pentru a evita coliziunea, am tras de volan și am acroșat parapetul, care ulterior ne-a aruncat pe cealaltă parte a drumului. Mașina este daună totală, dar cel mai important este că toți care eram în mașină suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu. Soția mea Elena are doar o mică problemă la mână și am preferat să facem investigații suplimentare. Am
fost la un pas de tragedie, iar mesajul meu este să aveți grijă la volan pentru că neatenția, chiar și pentru o singură clipă, vă poate costa viața atât pe voi, cât și pe cei dragi.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Sferturile de finală ale Cupei Romaniei 4-6 aprilie: program complet, transmisiuni live, cote și ponturi pariuri

Cine este Benny Adegbuyi?

În vârstă de 38 de ani, Benny Adegbuyi este el mai bine cotat luptător român de kickboxing.

Benjamin Adekunle Miron Adegbuyi s-a născut pe data de24 ianuarie 1984 în Cluj Napoca și este un cunoscut luptător de  kickboxer și K-1.

Când avea doar doi ani, a plecat cu părinții săi în Nigeria, însă după câțiva ani, s-a întors în România, împreună cu sora sa mai mică, Patricia.

Frații au rămas cu bunica la Cluj, iar mama lor s-a întors la soțul ei în Nigeria. Ulterior, cei doi s-au despărțit definitiv, dar femeia nu s-a întors la copiii ei, ci a plecat în Italia, să muncească.

Deși este un bun luptător, el s-a apucat târziu de kickboxing. A apărut pe scena K 1 acum 10 ani, pe când avea 26, dar cariera sa a luat rapid avânt. La 36 de ani, luptătorul român are 1,98m, 119 kilograme și un palmares impresionant: 34 de meciuri, 29 de victorii și doar cinci înfrângeri.

Este căsătorit cu soția sa Elena de mai bine de zece ani și au împreună un băiețel pe nume Patrick ce nu are voie să se uite la meciurile tatălui.

Sursă: gsp.ro