„Spre eternitate”. Doi tineri îndrăgostiți s-au spânzurat împreună, în aceeași zi, după ce au lăsat mesaje prin care să își demonstreze iubirea

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 14 dec 2023, 03:00

Tinerii au fost găsiți atârnând de un copac pe care scriseseră, cu ajutorul unui spray, mesajele „spre eternitate” și „pentru totdeauna”

Sursa: Daily Mail

Doi tineri îndrăgostiți s-au spânzurat împreună, în aceeași zi. Pe copacul pe care au atârnat frânghiile, au scris „spre eternitate” și „pentru totdeauna”.

Doi îndrăgostiți s-au spânzurat împreună, în aceeași zi, de același copac. Îndrăgostiții au decis să plece din această lume împreună, în floarea vârstei.

Un cuplu s-a spânzurat, în aceeași zi, de același copac

Tinerii au fost găsiți atârnând de un copac pe care scriseseră, cu ajutorul unui spray, mesajele „spre eternitate” și „pentru totdeauna”. Trupurile neînsuflețite zăceau într-o parte retrasă a unei păduri din Shenley, Hertfordshire.

În corpul lui Charlie Eccleston și în corpul lui Zaiga Grabenieks, se găsiseră urme ale consumului de cocaină și de canabis, conform Daily Mail. Charlie avea doar 19 ani, iar Zaiga era cu un an mai mare.

Citește și: Caz șocant în Pitești! Un cunoscut om de afaceri a fost ucis de propriul lui fiu! Tânărul a devenit călăul tatălui sau, sub influența unor substanțe interzise! Teribila crimă a scos la iveală detalii cutremurătoare!

Cei doi fuseseră dați dispăruți de Halloween și au fost căutați după semnalul telefonului mobil al lui Zaiga. În momentul în care cadavrele au fost găsite, Zaiga avea brațul peste umărul lui Charlie.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Înainte de a se opri în pădure, și-au cumpărat vopsea și frânghie

Cei doi au ajuns în pădure cu un taxi, având cu ei o frânghie și vopsea, lucruri pe care le-au cumpărat din Borehamwood.

Au trăit împreună, au murit împreună și, la cererea lor, au fost îngropați împreună”, a fost mesajul citat de mama lui Charlie, în fața medicului legist principal din Hertfordshire, pe nume Geoffrey Sullivan.

Mai mult decât atât, aceasta a mai adăugat că Charlie avea probleme mintale încă de la vârsta de 12 ani, iar semnele de psihoză erau mai mult decât evidente, mai ales că auzea

voci care îl îndemnau să se sinucidă.

„Deși nu se iubea pe sine însuși, îl adora pe Zaige. Zaige era un artist talentat. Visa să devină artist tatuator. Era uluitor de frumoasă. Întotdeauna se putea vedea dragostea ei pentru Charlie”, a mai precizat aceasta.

Citește și: VIDEO Momentul în care un celebru cântăreț se prăbușește pe scenă. Costa Titch a murit în timpul concertului

Zaiga, în schimb, fusese diagnosticată cu anorexie și cu sindromul Asperger, potrivit mamei sale, Ausma. Aceasta renunțase la muzică, deoarece boala pe care o avea era prea gravă și nu îi permitea să continue, conform Mirror.

Cei doi au fost găsiți după cinci zile de când au fost dați dispăruți. Apropiații susțin că Zaiga era „uluitor de frumoasă” și foarte îndrăgostită de Charlie.

„Ea și Charlie erau profund îndrăgostiți”, a mai spus Ausma.