„Spre rușinea mea, îl uitasem” Dan Negru și Didi Prodan, fotografie de colecție, după meciul Generației de Aur! Numele fostului fotbalist român a fost scandat pe stadion

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 26 mai 2024, 11:36

„Spre rușinea mea, îl uitasem” Dan Negru și Didi Prodan, fotografie de colecție! Ce a transmis prezentatorul despre fostul fotbalist român

Sursa: Dan Negru Instagram

Dan Negru a vorbit în mediul online despre un mare fotbalist român, care din păcate nu mai este printre noi. Didi Prodan a murit în urma unui infarct.

Dan Negru a transmis un mesaj emoționant legat de Didi Prodan, marele fotbalist român care a încetat din viață pe 16 noiembrie 2016, în urma unui infarct.

Dan Negru și Didi Prodan, fotografie de colecție

Un mare regret al prezentatorului TV este faptul că a uitat de numele său, însă e bucuros că alții nu au făcut-o. De asemenea, Dan Negru a postat o fotografie veche de 24 de ani în care apare alături de Didi Prodan, marele fotbalist român.

Citește și: Ce spune Dan Negru despre costul campaniei electorale din România: „Mai scumpă decât salariul lui..” Despre ce sume vorbește prezentatorul tv

„Din retragerea Generației de Aur mi-a rămas amintirea unui stadion care i-a scandat numele lui Didi Prodan. Spre rușinea mea, îl uitasem. Că tribunele nu l-au uitat arată că începem să ne facem bine. Infarctul l-a oprit la 44 de ani! Nedrept! Mi l-am amintit, era modest, galant, blând..

Nu performanțele au făcut ca generația de aur să fie iubită, ci cumsecădenia băieților. Și Didi era un bun model de cumsecădenie! Fotografia e făcută cu vreo 24 de ani în urmă. Eu aveam o clepsidră în mână. Habar n-aveam atunci că nisipul din ea n-o să mai aibă răbdare cu Didi..,” a fost mesajul lui Dan Negru, postat pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

View this post on Instagram

A post shared by Dan Negru (@negru_dan)

Moment emoționant la meciul de retragere a Generației de Aur. Omagiu pentru Daniel Prodan

Potrivit digisport.ro, 55.000 de spectatori, dar și fotbaliștii de pe gazon, atât cei români, cât și legendele fotbalului internațional s-au oprit și au aplaudat momentul.

Cel mai emoționat a fost, fără dubii, Răzvan Prodan, fiul ”Zâmbetului Generației de Aur”, care nu și-a putut stăpâni emoțiile.

Citește și: Ultimele cuvinte pe care Benone Sinulescu i le-a spus lui Dan Negru: „N-a mai fost data viitoare…” Ce regret are prezentatorul TV

Daniel (Didi) Prodan a jucat pentru Echipa națională de fotbal a României la Campionatul Mondial de Fotbal din 1994 și la Campionatul European de Fotbal din 1996, iar la echipa de club are multiple prezențe în Liga Campionilor cu Steaua București.