Sprijinim Turcia! Pe măsură ce orele trec, numărul victimelor crește iar criza umanitară se adâncește. Ajutorul vostru, oricât de mic, se va face simțit într-o mare de suferință

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 11 feb 2023, 20:37

Turcia traversează o perioadă cumplită, ca urmare a catastrofei care a distrus multe vieți. Orice sprijin, oricât de mic, se va face simțit într-o mare de suferință.

Poporul turc este pus la grea încercare în aceste momente. Kanal D participă activ în ajutorarea oamenilor al căror destin a luat o turnură greu de descris în cuvinte. Totodată, orice sprijin din partea voastră, oricât de mic, va alina suferința celor aflați la nevoie, a celor care și-au pierdut locuințele, dar și familiile.

Cum puteți ajuta Turcia în aceste momente de cumpănă 

Suferința prin care trec cetățenii Turciei în aceste momente nu poate fi descrisă în cuvinte. Adulți și copii își petrec zilele și nopțile sub cerul liber, fără hrană și apă potabilă, după ce cutremurul catastrofal a distrus totul în cale. Oamenii trăiesc cu frica zilei de mâine și se gândesc la ce este mai rău. Este momentul să ne mobilizăm și să le arătăm semenilor noștri că le suntem alături în aceste clipe grele.

Oricât de mic, sprijinul vostru se va face simțit într-o mare de suferință. Pe măsură ce orele trec, numărul victimelor crește iar criza umanitară se adâncește.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

De aceea, e importantă mobilizarea noastră nu doar ca răspuns firesc la o suferință de moment, ci și în perspectiva consecințelor dezastruoase, umane și materiale, ale acestui cutremur.

Puteți dona in conturile:

CONT IBAN (LEI/RON): RO95 UGBI 0000 0120 6851 9RON CONT

IBAN (EUR): RO88 UGBI 0000 0120 6852 0EUR Beneficiar: T.C. BUKRES BUYUKELCILIGI-YARDIM Va mulțumim! #prayforturkey #kanaldromania #donate

Citește și: Live cutremure Turcia și Siria. Numărul morților a depășit 22.000 de mii. Experții nu sunt optimiști în ceea ce privește persoanele care vor mai fi salvate

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.