Spune ca a ajuns sa aiba muschi dupa ce a inceput sa bea un lichid care i-ar scarbi pe multi! "Este ca steroizii, insa nu are efecte adverse"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 sep 2020, 19:20

Barbatul din imaginile alaturate, in varsta de 31 de ani, isi doreste atat de mult sa isi mentina corpul tonifiat incat a ajuns sa recurga zilnic la un gest socant.

Danny Davidson bea pe parcursul unei saptamani cate 600 de mililitri de lapte uman si spune ca lichidul are acelasi efect ca si steroizii asupra muschilor, insa in timp nu afecteaza sanatatea, deoarece este complet natural.

El a inceput sa faca acest lucru in urma cu 5 ani, din dorinta de a-si creste mai rapid masa musculara.

"Eram atat de disperat sa am muschi incat ma gandeam sa iau steroizi.

Dar la prima sala la care am fost niste jucatori de rugby mi-au spus sa beau lapte uman, pentru ca este mult mai eficient. I-am ascultat si acum arat foarte bine. Acest lichid contine foarte multi hormoni de crestere si este complet natural", spune Danny.

Barbatul marturiseste ca laptele nu are un gust tocmai placut, insa este hotarat sa nu renunte la acest obicei. El isi procura lichidul de la mai multe mame, pe care le cunoaste in mod direct sau indirect, si plateste aproape 3 euro pentru jumatate de litru.


Danny este hotarat ca dupa ce Debbie, iubita lui, va aduce pe lume un copil, sa o foloseasca pe ea pentru a-si procura laptele uman. Vi se pare normal ceea ce face?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: