„Spune că eu o înșel pe Claudia cu artistele cu care colaborez”. Armin Nicoară, adevărul despre infidelitățile sale. Artistul recunoaște dacă a înșelat-o sau nu pe Claudia Puican

Autor: Diana Bostan

Armin Nicoară a recunoscut dacă a înșelat-o sau nu pe Claudia Puican

Sursa: Instagram- Armin Nicoară

Armin Nicoară și Claudia Puican formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cu toate acestea, artistul a fost acuzat de mai multe ori de infidelitate. Cum răspunde Armin Nicoară în fața acestor zvonuri?

Celebrul saxofonist și artista Claudia Puican au o relație specială. Aceștia nu se feresc atunci când vine vorba să-și arate iubirea sau supărarea, lucru apreciat de fanii celor doi. Armin Nicoară a fost acuzat de mai multe ori de infidelitate, după aparițiile sale din online alături de alte colege de breaslă. Artistul le-a dezvăluit fanilor adevărul din spatele acestor povești.

Armin Nicoară recunoaște dacă a înșelat-o sau nu pe Claudia Puican

Artistul a fost blamat în repetate rânduri pentru comportamentul său față de Claudia. Deși susține că o iubește și că este femeia vieții lui, Armin Nicoară a fost surprins de mai multe ori în compania unor colege de scenă, acesta făcând diverse glume cu tentă romantică.

Citește și: “Nu te merită Armin, jur” Claudia Puican, fotografia care i-a pus pe jar pe internauți! Ce comentarii a primit soția lui Armin Nicoară

În cadrul emisiunii ”Online story by Cornelia Ionescu”, Armin Nicoară a vorbit despre infidelități, dar și despre relația pe care o are cu Claudia. În urma glumelor și a declarațiilor sale, Armin Nicoară a fost acuzat de faptul că nu-și iubește cu adevărat soția și că nu o respectă. Însă artistul este de părere că soția lui nu ar mai fi fost împreună cu el dacă acesta o înșela.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

„Toată lumea spune că eu o înșel pe Claudia cu artistele cu care eu colaborez. Chiar credeți voi, dacă eram un soț atât de nenorocit, nesimțit, s-o înșel pe Claudia, ea mai stătea cu mine? Eu îmi câștig banii mei, ea pe ai ei.

Lumea mai spune că ea stă cu mine pentru bani. Nu. Claudia, dacă stau bine și analizez, poate are mai multe ca și mine. Dacă era să nu fie în familie iubire, susține, să nu fie un bărbat așa cum își dorește orice femeie, la casa lui, cuminte, eu cred că ea nu stătea cu mine. Deci nu, nu cred că am înșelat-o. Poate așa vizual, mental, că ne mai dorim, că ne mai place să ne uităm, nu avem cum să mințim”, a
spus Armin Nicoară, în cadrul emisiunii ”Online story by Cornelia Ionescu”.

Claudia Puican și Armin Nicoară au amânat inseminarea artificială

Este cunoscut faptul că Armin și Claudia se confruntă cu dificultăți în a concepe un copil pe cale naturală, motiv pentru care au decis să recurgă la inseminare. Cu toate acestea, artistul surprinde pe toată lumea și sugerează că situația lor ar putea evolua într-un mod neașteptat.

În urmă cu câteva zile, Armin Nicoară a dezvăluit faptul că el și Claudia Puican așteaptă programarea doctorului, deoarece nu au avut timp din cauza evenimentelor. El a adăugat că trebuiau să meargă la spital în jumătatea lunii ianuarie pentru a finaliza ultimul pas, dar doctorul lor nu a comunicat nimic. Armin a subliniat că preferă să aștepte fără grabă, sugerând că poate așa este soarta lor. Ulterior, el a menționat că, în ultimele săptămâni, a întâlnit un alt doctor care i-a prescris pastile pentru problema sa de sănătate și i-a indicat că există posibilitatea ca soția lui să rămână însărcinată pe cale naturală.

Citește și: Bucurie mare în familia Claudiei Puican. Soția lui Armin Nicoară a făcut marele anunț: ”Nu îmi vine să cred”

„Acum vreau să vă spun că am și ceva rezultate, corpul meu reacționează într-un fel, undeva la 20-30% am rezultate bune. Dacă dă Dumnezeu să fie și pe cale naturală, Doamne ajută, poate o fi o minune. Dacă în următoarele zile sună doctorul sau cum o fi soarta, nu contează, noi mergem înainte, numai să fie bine. Pentru Claudia este un pic mai greu, pentru că ea a făcut și ceva injecții înainte să mergem la Paris. E puțin tristă, supărată, că ar vrea cât mai repede, își dorește foarte mult copii. Eu mi-am întărit credința mai tare, Claudia e puțin mai bulversată”,  a mai spus Armin Nicoară pentru sursa menționată anterior.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?