Spune mereu aceste 12 cuvinte – Aduc liniște, bucurie, sporire minții și ferire de rele

Autor: L.S.
Actualizat: 07 sep 2020, 23:30

Sarcina cea mai inalta si mai sfanta a vietii omenesti este impartasirea de Duhul Sfant si obtinerea unei permanente comuniuni cu El.

Cum sa dobandesti aceasta comuniune cu Duhul lui Dumnezeu? Cum sa primesti aceasta mareata mangaiere – mangaierea Duhului Sfant? In ce si cand avem comuniune cu Duhul lui Dumnezeu?

Intai de toate, in rugaciune. Orice om care a avut comuniune cu Duhul Sfant a fost intotdeauna nevoitor al rugaciunii. Un exemplu poate fi Cuviosul Serafim de Sarov, care 1000 de zile si nopti le-a petrecut ingenunchiat pe o piatra, rugandu-se lui Dumnezeu.

Citeste si: Ce simbolizeaza fiecare zi din Saptamana Patimilor. De ce este Vinerea Mare cea mai neagra zi din crestinism

Citeste si: O celebra artista de la noi a stat de vorba cu Iisus si cu Fecioara Maria: ''Aratau ca in icoane''

Citeste si: Este oficial! Elevii încep mai devreme școala. Programul anului școlar

Doar cel care se roaga astfel poate avea comuniune deplina cu Dumnezeu.

Prin rugaciune neincetata si prin indeplinirea poruncilor lui Dumnezeu atingeau sfintii curatia inimii, eliberarea ei prin Duhul Sfant de orice intinaciune. De aceea, este mare insemnatatea ultimelor cuvinte ale rugaciunii Sfantului Duh:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Vino si Te salasluieste intru noi si ne curateste de toata intinaciunea”.

Iata mai jos si intreaga rugaciune catre Dumnezeu-Duhul Sfant

”Imparate Ceresc, Preabunule Mangaietorule, Duhule al adevarului, Cel ce din Tatal mai inainte de veci purcezi si intru Fiul pururea Te odihnesti; nepartinitorule Izvor al darurilor celor dumnezeiesti, pe care le imparti precum voiesti; prin care si noi nemernicii ne-am sfintit si ne-am uns in ziua botezului nostru.

Cauta spre rugaciunea robilor Tai, vino la noi si Te salasluieste intru noi si curateste sufletele noastre, ca sa putem a ne face locas Preasfintei Treimi.

Asa sa ne ajute Dumnezeu!”

Citeste si: Lista păcatelor pe care să le spui la spovedanie! 193 de greșeli pe care nici nu îți dai seama că le comiți

Citeste si: Meteo. Alertă ANM. Caniculă în România? Temperatura crește brusc

Vezi cele mai noi Stiri kanal D

sursa: credintainsuflet.com