Spune-mi ce zodie ești ca să-ți spun ce boală gravă ai putea avea

Autor: L.S.
Actualizat: 08 sep 2020, 10:50

Între zodii și boli există o conexiune. Astrele pot indica la ce afecțiuni sunt predispuși nativii și cum reacționează în caz de boală. Iată la ce boli sunt predispuse cele 12 semne zodiacale din horoscop!

Zodie Boală Berbec

Marcați de influența planetei Marte, Berbecii sunt firile cele mai dinamice ale zodiacului. Cum Marte le guvernează capul și fața, cele două emisfere cerebrale, ochii, glanda pineală și dinții, ,,copiii” zodiacului, cum li se mai spune nativilor Berbec, au mai întotdeauna o cicatrice în zona capului, semn al firii lor aventuroase.

Boli: cel mai adesea, berbecii se confruntă cu migrene, nevralgii, insomnii sau stări de leșin.

Cum reacționează la boală: datorită energiei excepționale de care dispun, nativii berbecii luptă foarte bine cu boala. De cele mai multe ori, afecțiunile se manifestă în forme acute, dar Berbecii sunt genul de persoane care nu se plâng și care preferă să se retragă atunci când se îmbolnăvesc.

Citeste si: 3 zodii vor avea parte de TRAGEDII MARI în 2019. Ele sunt zodiile cu ghinion

Zodie Boală Taur

Taurii stau sub semnul planetei Venus, care întruchipează fertilitatea. În corpul uman, zodia taurului guvernează gâtul, amigdalele, laringele și faringele, ceafa, urechile și glanda tiroidă.

Boli: pentru că uneori gustă peste măsură din plăcerile vieții, taurii suferă deseori de boli ale stomacului, amigdalită, laringită, dar și de boli ale aparatului genital.

Cum reacționează la boală: taurul este recunoscut pentru încăpăţânare, fapt care îl face să meargă la medic doar în ultima clipă.

După ce merge la un consult, taurul este foarte atent la medicamentele prescrise de medic și le ia doar dacă este absolut necesar.

Citeste si: Horoscop: Acesti barbati distrug femeile care ii iubesc! Fugi cat poti

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Zodie Boală Gemeni

Deși sunt agili, rapizi și deosebit de îndemânatici, nativii gemeni nu sunt, totuși, înzestrați cu forță fizică. Mercur, planeta lor guvernatoare, le conferă un temperament nervos și dinamic, ei având o mare disponibilitate către comunicare. În corpul uman, gemenii sunt considerați guvernatorii căilor respiratorii superioare, ai plămânilor, ai umerilor și mâinilor.

Boli: gemenii suferă adesea de stări de anxietate, tendințe de surmenaj, răniri frecvente ale mâinilor și ale umerilor, precum și afecțiuni cronice sau acute ale plămânilor.

Cum reacționează la boală: gemenii sunt pacienţi dificili, pentru că vor să se facă bine imediat. În ciuda acestui fapt, uită să-şi ia medicaţia la timp şi au tendinţa să spună că nimic nu este în neregulă cu ei, deşi nu se simt bine.

Zodie Boală Rac

În corpul uman, racului îi corespund stomacul, duodenul, partea inferioară a esofagului, sânii și vârful plămânilor.

Boli: în general, racii se confruntă cu retenția de lichide în organism, afecțiuni ale sistemului digestiv, intoxicații sau probleme ale vezicii urinare.

Cum reacționează la boală: în astfel de momente, racii devin irascibili și nu suportă pe nimeni în preajma lor. Singurele persoane în care au încredere sunt medicii la care merg înainte de a face investigaţii suplimentare. Totodată, racii au și tendințe ipohondre.

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

Zodie Boală Leu

Născuți într-o zodie puternică și plină de vitalitate, leii nu sunt foarte pricepuți în a-și doza efortul, iar acest lucru se răzbună, în cele din urmă, asupra sănătății lor. În plus, au tendința să se neglijeze.

Boli: hipertensiune, boli cardiace, afecțiuni ale coloanei vertebrale, tulburări oculare, insolații.

Cum reacționează la boală: preferă să stea 24 de ore la serviciu decât să mergă la doctor şi este un pacient dezastruos, tocmai pentru că are o teamă patologică de doctori.

Vezi Kanal D live

citeste continuarea pe a1.ro

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.