„Stai de trei ore și nu cânți nimic”, Florin Salam, luat la rost de naș, în timpul unei nunți, după ce și-ar fi făcut apariția în stare de ebrietate

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 21 apr 2023, 11:32

Filmarea cu Florin Salam s-a viralizat în mediul online

Sursa: captura tiktok

Florin Salam a fost chemat să cânte la o nuntă, în Craiova, dar, din cauza faptului că s-ar fi prezentat în stare de ebrietate, a fost luat la rost de către naș.

Florin Salam trebuia să cânte la o nuntă, în Craiova, dar nu a putut face acest lucru. În curte, în timp ce toată lumea aștepta să cânte, a fost dat la o parte de naș, deranjat de faptul că manelistul nu prestează.

Florin Salam ar fi apărut în stare de ebrietate la o nuntă din Craiova

Filmarea cu Florin Salam s-a viralizat în mediul online, dar multe persoane îi iau apărarea și pun lucrurile pe seama oboselii, deoarece are foarte multe concerte.

Pe filmare, se poate vedea cum Florin Salam stă cu microfonul la gură preț de câteva secunde, dar fără a începe să cânte. La un moment dat, acesta începe să cânte, dar vocea este răgușită și se poate concentra destul de greu.

După câteva secunde, văzând că lucrurile nu decurg așa cum ar trebui, nașul îl ia de mână pe Florin Salam și îi reproșează faptul că nu prestează așa cum ar trebui. „Du-te înăuntru, acolo, până îți revii și, după aia, cânți.

Păi ce facem aici? Stai de trei ore și nu cânți nimic?”,
îi reproșează acesta.

Citește și: „L-am întâlnit pe el după două zile după rugăciunea pe care am avut-o”. Betty Salam, dezvăluiri emoționante despre momentul în care l-a întâlnit pe soțul ei

Florin Salam nu s-a opus și, fiind vizibil obosit și conștient că nu poate face față în acele momente, a intrat în casă, pentru a se repune pe picioare.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

S-au împlinit 13 ani de la moartea fostei soții a lui Florin Salam

În anul 2009, a murit fosta soție a lui Florin Salam, mama lui Betty. Pierderea este una extrem de grea pentru familia sa, iar fratele ei i-a transmis un mesaj emoționant.

„Surioara mea, 14 ani se fac astăzi de când nu te mai văd, nu te mai aud. Mi-e dor de tine, de vorba ta, de iubirea ta de soră”, a scris Florin Albu, în mediul online.

Fănica Salam, pe numele său real Ștefania Stoian, a murit la doar 27 de ani, chiar în Duminca Floriilor, în aprilie 2009. Aceasta fusese operată de urgență la Spitalul Clinic de Urgență București, deoarece suferea de o infecție la rinichi și de ciroză hepatică.

Betty a vorbit, în urmă cu ceva timp, despre cele întâmplate, menționând că starea de sănătate a mamei sale s-a degradat rapid. Mai mult decât atât, deși familia îi spunea să urmeze tratamentul recomandat de medic, să mănânce sănătos și să se odihnească, aceasta nu a ascultat, ceea ce a dus la agravarea bolii.

Citește și: Florin Salam, implicat într-un dosar de cămătărie şi proxenetism. Manelistul a fost audiat în calitate de martor

„Mi-e greu să vorbesc despre lucrul acesta pentru că nu am vorbit niciodată. Tot ceea ce s-a întâmplat cu ea a durat 3 săptămâni. Când am avut viziunea mea ea era în spital, a stat o săptămână”, a povestit Betty, în emisiunea „În Oglindă”.