Stare de urgenta in sudul Rusiei. Miliarde de lacuste au distrus culturile agricole. Imaginile sunt apocaliptice.

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 25 sep 2020, 21:40

Oamenii sunt disperati din cauza insectelor care devoreaza totul in cale.

Miliarde de lacuste uriase au invadat terenurile agricole din sudul Rusiei. Insectele au aproape opt centimetri lungime si au distrus lanuri de porumb si alte culturi de pe o suprafata de 800 de hectare. Localnicii sunt disperati iar autoritatile au declarat stare de urgenta in aceasta regiune.

In zona  au fost trimise avioane care sa imprastie pesticide. Se pare ca efectul  substantelor  asupra lacustelor uriase este diminuat din cauza caldurii.

Valul de lacuste se deplaseaza rapid in sudul Rusiei si lasa in urma dezastru.

O astfel de colonie mare de lacuste distruge, zilnic, pana la patru mii de tone de vegetatie. Unii locuitori furiosi, care risca sa ajunga la sapa de lemn, nu mai stiu cum sa alunge lacustele. Eforturile lor par zadarnice, dupa cum se vede in filmuletele postate pe Internet.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO142170##

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.