STAREA AFACERILOR ROMANESTI IN CRIZA CORONAVIRUS. Videochatul, in topul cautarilor!

Author: Oana Picerea

In linii generale, dupa venirea pandemiei, lucrurile nu arata deloc roz si sunt departe de a se fi incheiat. Victoria’s Secret a declarat faliment. Zara a inchis peste 1200 de magazine. Chanel, Hermes si Rolex au oprit productia. Hilton Hotels concediaza 22% dintre angajati. Nike se pregateste pentru a doua etapa a concedierilor. Starbucks a anuntat inchiderea permanenta a 400 de magazine. Mercedes Benz isi concediaza 30% dintre angajati. Cu toate acestea, la polul opus se afla studiourile de videochat. „La vie en rose” sau „La dolce vita” nu sunt doar doua titluri de filme memorabile, ci fac parte din viata cotidiana a celor mai norocoase dintre videochatiste.

Videochatistele isi traiesc visul american in plina pandemie

Visul „american” a devenit un cosmar pentru mai toti romanii, din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel, 37% dintre firmele romanesti si-au redus activitatea, in timp ce 23% si-au inchis complet operatiunile. Statistic vorbind, 280.000 de firme din Romania se afla in al doilea trimestru al anului 2020 la un pas de a intra in insolventa, potrivit unui studiu realizat de Termene.ro, platforma care ofera informatii reale si actualizate despre datele financiare ale firmelor romanesti. Singura afacere care prospera pe timp de pandemie: VIDEOCHATUL.

Studiourile de videochat sunt intr-o continua expansiune. Cel mai cunoscut studio de videochat din Bucuresti, Charm Studio, s-a extins, in plina pandemie, deschizand astfel doua noi studiori in Bucuresti. De ce? Motivul este cat se poate de simplu: cererea este din ce in ce mai mare, avand in vedere situatia actuala a Romaniei.

Si nu doar studiourile de videochat sunt cele care prospera in aceasta perioada, si ci angajatii acestora. Modelele de videochat si-au dublat sau triplat veniturile pe perioada pandemiei, ajungand, astfel, la incasari-record.

Incasarile unui model de top LiveJasmin s-au dublat

Charm Studio, studioul cu cele mai multe modele de top ale site-ului LiveJasmin si-a deschis doua noi sedii in Bucuresti: Arrogant by Charm si Charm Studio Victoriei, ambele amplasate central, cu dotari de ultima generatie si decoruri de lux.

Se pune accentul pe calitate, nu pe cantitate! Cu toate acestea, ne spun reprezentantii studioului de videochat Charm Studio, desi cererea este mare, ei sunt singurii care pun accentul pe calitate si nu pe cantitate. Nu isi doresc mii de modele, care sa castige cate 1.000$, ci isi doresc modele dedicate, implicate, care sa castige 10.000$ in maxim un an.

Asadar, pentru cele care sunt in cautarea unui loc de munca stabil, Charm Studio are usile deschise.