Breaking News! Starea de sănătate a Reginei Elisabeta a II-a îi îngrijorează pe medici! În ce stare se află Majestatea Sa

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 08 iun 2023, 02:50

Medicii Reginei Elisabeta a II-a spun că sunt „îngrijorați pentru sănătatea Majestății Sale”, potrivit unui comunicat al Palatului Buckingham.

Medicii reginei au recomandat ca Alteța Sa, în vârstă de 96 de ani, să rămână sub supraveghere medicală la castelul său din Scoția. „Regina rămâne confortabilă”, a precizat palatul, citat de Bloomberg.

Regina Elisabeta a II-a, sub supravegherea medicilor

„După o evaluare mai amănunțită în această dimineață, medicii Reginei sunt îngrijorați cu privire la sănătatea majestății sale, și au recomandat ca ea să rămână sub supraveghere medicală”, a declarat Casa Regală, potrivit unui comunicat oficial.

Liz Truss, noul prim-ministru britanic, a scris pe Twitter că gândurile sale sunt alături de familia regală.

Citeste si: Regina Elisabeta a II-a, refuzată de Rafael Nadal! Ce propunere i-a făcut suverana Marii Britanii marelui campion de tenis spaniol: "A fost dezamăgitor"

„Întreaga țară este profund îngrijorată de informația de la Palatul Buckingham de după-amiază. Gândurile mele, și ale poporului Regatului Unit, sunt alături de Majestatea Sa, Regina, și de famila ei, în aceste momente”, a scris șefa guvernului de la Londra.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Elisabeta a II-a este cel mai longeviv monarh al Marii Britanii și și-a sărbătorit Jubileul de Platină la începutul acestui an, marcând 70 de ani de serviciu. Soțul ei, Philip, cel mai longeviv consort regal din istorie, a murit anul trecut la vârsta de 99 de ani.

Toată lumea se roagă pentru Regina Elisabeta a II-a

Lucrările din Camera Comunelor au fost întrerupte pentru scurt timp de o declarație a președintelui Camerei Lindsay Hoyle, în timp ce BBC și-a întrerupt programele obișnuite pentru a transmite vestea.

Citeste si: Cine va fi următoarea Regină a Marii Britanii. Regina Elisabeta a II-a a făcut anunțul așteptat de toată lumea

„Știu că vorbesc în numele întregii Camere când spun că îi transmitem cele mai bune urări Majestății Sale Regina și că ea și familia regală se află în gândurile și rugăciunile noastre în acest moment”, a spus Hoyle.