Starea lui Pele devine din ce în ce mai rea! Ce se întâmplă în aceste momente cu fostul fotbalist

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 25 sep 2023, 00:30

Ce se întâmplă în aceste momente cu fostul fotbalist

Sursa: Twitter Todo Encuestas

Membrii familiei l-au vizitat sâmbătă pe legendarul Pele la spitalul din Sao Paulo, unde acesta suferă de o agravare a cancerului, precum și de probleme renale și cardiace, potrivit unei postări pe rețelele de socializare a fiicei sale.

Edinho, fiul lui Pele- care a fost numit recent antrenor al clubului de fotbal din Serie B Londrina, cu sediul în Parana, în nordul țării- a sosit în ajunul Crăciunului la centrul medical, unde s-a alăturat surorilor sale Flavia și Kely Nascimento. El a postat o fotografie pe Instagram în care îl ține de mână pe Pele, alături de un mesaj emoționant: „Tată...

puterea mea este a ta”.

Starea lui Pele este din ce în ce mai gravă

„Mi-ar plăcea să fiu prezent, dar sunt dedicat misiunii mele aici. Nu sunt medic, nu aș putea ajuta prea mult”, a declarat fiul lui Pele, într-un interviu publicat vineri de cotidianul Estadao.

Citește și: Care sunt grupele Cupei Mondiale din Qatar 2022. Programul competițional și loturile complete

În aceeași zi, Kely a distribuit o fotografie în care își îmbrățișa tatăl, în vârstă de 82 de ani, în spital.

„Încă o noapte împreună”, este mesajul transmis de fiica lui Pele.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Miercuri, Spitalul Albert Einstein, unde este internat triplul campion mondial, a anunțat, cu regrete, că a fost înregistrat un „progres” al cancerului său la colon și că are nevoie de „îngrijiri mai extinse pentru a trata insuficiența renală și cardiacă”.

La începutul acelei zile, fiicele sale anunțaseră că nu va fi acasă de Crăciun.

Citește și: Ea este femeia care l-a „atacat” pe Lionel Messi după finala Cupei Mondiale. Reacția fotbalistului a fost neașteptată

Sâmbătă, atmosfera era calmă în afara spitalului, potrivit AFP.

Kylian Mbappe, mesaj pentru legendarul Pele

Pele este considerat de mulți cel mai mare fotbalist din toate timpurile și a primit mai multe mesaje de susținere de la spitalizarea sa, inclusiv din partea starului francez Kylian Mbappe, care a făcut apel

la adepți să se „roage pentru rege”.

Pele a fost spitalizat la Sao Paulo pe 29 noiembrie pentru ceea ce echipa sa medicală a numit o reevaluare a tratamentelor de chimioterapie, pe care le urmează de când a fost operat pentru îndepărtarea unei tumori la colon în septembrie 2021.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.