Starea lui Serban Ionescu SE AGRAVEAZA! Guvernul ar putea finanta tratamentul actorului in strainatate

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:04

Guvernul analizeaza varianta finantarii unui eventual tratament in strainatate al actorului Serban Ionescu, diagnosticat cu borelioza.

Tratamentul din Romania nu are efectele asteptate, motiv pentru care doctorii care il ingrijesc au sfatuit familia sa-l transfere la o clinica din Viena.

Premierul Victor Ponta a discutat deja in acest sens cu ministrii Sanatatii si Finantelor. Banii necesari unui astfel de tratament medical ar putea fi acordati din Fondul de rezerva.

 

Serban Ionescu sufera de aproximativ opt luni de zile de borelioza, o boala grava provocata de muscatura unei banale capuse.

 

Cu toate ca urmeaza un tratament dur cu antibiotice, semnele de ameliorare intarzie sa apara iar starea artistului se inrautateste. In acest moment el nu isi mai poate misca mainile.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Borelioza este o infectie transmisa

prin intepatura unei capuse infectate. Bacteria intra in sange si afecteaza articulatiile, muschii, inima si sistemul nervos.

 

Bolnavii pot paraliza sau raman cu sechele. Intr-un an, la nivel national, se inregistreaza aproximativ 300 de asemenea cazuri.

 

Sursa: Mediafax.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.