Starea vremii ACTUALIZATA. COD PORTOCALIU de viscol in opt judete. Liviu Dragnea va propune premierului decretarea starii de urgenta

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 13 oct 2020, 11:40

Meteorologii au prelungit, luni, pana la orele 17.00, codul portocaliu de viscol pentru judetele Vrancea, Galati, Buzau, Braila, Tulcea, Constanta, Calarasi si Ialomita.

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, intre orele 9,00 si 17,00, in cele opt judete, temporar, viteza vantului la rafala va depasi 60 — 70 de kilometri/ora, continuand sa troieneasca puternic zapada, iar vizibilitatea se va mentine redusa, informeaza Agerpres.

Totodata, sub Cod Galben de viscol raman, pana la ora 23,00, estul Munteniei, Dobrogea si cea mai mare parte a Moldovei, unde va continua sa ninga, iar vantul va avea intensificari cu viteze ce vor depasi la rafala 50 de kilometri/ora, temporar viscolind sau spulberand zapada.

Codul Galben afecteaza judetele Iasi, Bacau si Vaslui.

 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.