Starlin dă cărțile pe față la Survivor România 2021. Războinicul a dezvăluit motivul pentru care a votat-o pe Mellina: ”este falsă...”Urmărește o noua ediție sâmbătă, 3 aprilie, de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 03 apr 2021, 00:41
Starlin dă cărtile pe fata

Starlin dă cărțile pe față la Survivor România 2021 și recunoaște de ce a votat-o pe Mellina în consiliul de nominalizare. Faimoșii și Războinicii se vor confrunta în al doilea joc de imunitate.

În consiliul de astăzi, Războinicii au fost nevoiți să facă prima nominalizare a săptămânii de la Survivor România. Voturile albaștrilor s-au îndreptat de această dată către Mellina. Daniel Pavel a anunțat că Războinica se află în pericol de eliminare.

Starlin dă cărțile pe față și spune adevărul despre Mellina

Starlin a răbufnit și a spus care este motivul pentru care a ales să o voteze pe Mellina în consiliul de nominalizare.

Războinicul este de părere că Mellina este foarte falsă și ar trebui să plece acasă, pentru a nu putea influența pe nimeni din echipă. Starlini este foarte sincer și i-a spus Mellinei în față că votul lui a mers către ea. Sorin este la asentiment cu Starlin și consideră că locul Războinicei nu mai este în competiția Survivor România 2021.

În tabăra Faimoșilor tensiunile pare că au dispărut după ce verigile slabe au fost eliminate.

Faimoșii au reușit să câștige primul joc de imunitate, astfel sunt mult mai motivați să-l câștige și pe al doilea.

Jador s-a întos pe traseu și a reușit să aducă două puncte la primul joc de imunitate, însă colegii săi au în continuare ceva de comentat. Faimosul a lipsit o bună perioadă de timp de pe trasee după accidentarea suferită la picior, însă revenirea lui a fost în forță.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Războinicii sunt tot mai afectați după ce au pierdut și primul joc de imunitate, iar motivația lor începe să scadă.

Starlin este dezamagit de situația în care se află echipa sa și spune că le lipseste încrederea cu desăvârșire.

Citeste si: Războinicii au decis! Cine a fost propus spre eliminare în primul consiliu al săptămânii la Survivor România 2021

Al doilea joc de imunitate la Survivor România 2021

Faimoșii și Războinicii se vor confrunta în al doilea joc de imunitate al săptămânii.

Traseul va fi exclusiv pe apă, astfel concurenții vor trebui să-și pună în aplicare calitățile de buni înotători. Ambele echipe vor încerca să dea totul pe traseu pentru a câștiga jocul de imunitate care îi va salva de un consiliu tensionat. Cine va câștiga imunitatea?

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.