Starlin, dezvaluiri in exclusivitate despre culisele strategiilor de la Survivor Romania 2021! Ce s-a intamplat de fapt cu Alin Salajean si Albert Oprea de au ajuns marginalizati

Autor: Alice Popescu
Starlin, dezvaluiri despre culisele Survivor Romania 2021

Starlin a facut cateva declaratii la cald despre ce se intampla in tabara Razboinicilor de la Survivor Romania 2021 si de ce aproape toti concurentii sunt impotriva lui Albert si a Mariei.

Starlin a dezvaluit cateva detalii in emisiunea Teo Show despre relatia tensionata dintre concurentii de la Survivor Romania 2021 din tabara Razboinicilor. Fostul concurent a povestit de ce majoritatea competitorilor sunt impotriva lui Albert Oprea si mai inainte a lui Alin Salajean si de ce si el si-a schimbat total parerea despre coechipierul sau tinand sa precizeze ca nu are nicio legatura cu strategiile de joc din competitie.

Starlin, despre ce se intampla in tabara Razboinicilor de la Survivor Romania 2021

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ce i-a facut Maria Chitu lui Sindy in timpul competitiei Survivor Romania 2021. Abia acum, Razboinica a putut spune tot ce s-a intamplat intre cele doua

"Fiecare stia in camp ce trebuie să facă, nu trebuie sa astepti pe cineva sa iti spuna ca se faci. Toată lumea muncea si tu stai in cap. Ce s-a intamplat cu Alin, ce numeam noi bisericuta...Majoritatea

aveam lucruri de facut si el pur si simplu stătea. E ok să stai, dar in fiecare zi? La inceput cand ma uitam la Sindy oboseam, dar apoi am inceput sa o cunosc si a fost total diferit. E o fata cu un suflet extrem de bun, nu are rautate in ea. La fel ca Sindy, cand am iesit am vazut ceva, iar acolo inauntru ma intrebam de o mie de ori ce se intampla.

Starlin, detalii despre comportamentul lui Albert Oprea de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Sindy rupe tacerea si spune totul despre Albert Oprea:"Nu tot ce se vede la televizor este asa 100%." Ce nu stie publicul legat de concurentul de la Survivor Romania

Albert a intrat in competitie la fel ca noi toti, l-am vazut ca pe un copil talentat, cred ca toti de acolo au castigat dreptul sa fie acolo.

El era mereu cu Alin si cred ca inceput sa se adapteze mai mult la comportamentul lui Alin, era cu el tot timpul. Alin e un om mai matur si l-a tras dupa el, asta e punctul meu de vedere. Nu vad nimic rau in asta, fiecare alege cu cine sa sta. Dar, in momentul in care tu ajungi intr-o competitie care este suta la suta de echipa, competitia dureaza cateva ore acolo, in teren, dar restul e in camp, impreuna cu restul." 

 


În cadrul ediției de luni, 9 septembrie, a emisiunii „Follow us!”, printre invitați s-a numărat Adrian Cuculis, care a vorbit despre evoluția cazului „2 Mai”, în care Vlad Pascu a ucis doi tineri și a rănit alți trei.