Starlin si Maria, singuri in jungla! Ce i-a spus Razboinicul noii sale colege! "Ea a venit cam repede cu anumite lucruri..."

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 apr 2021, 01:24
Starlin, sfaturi pentru Maria, noua sa colega de echipa!
Sursa: Captură KANAL D

Starlin a apreciat mult venirea noilor colege in echipa Razboinicilor si a incercat sa ii ofere cateva sfaturi Mariei.

Intrarea in competitie a noilor concurente a fost ca o gura de oxigen pentru ambele echipe, atat pentru Faimosi, cat si pentru Razboinici, deoarece acestea au venit cu forte proaspete si cu multa determinare de a lupta pe trasee alaturi de colegii lor. Si mai mult decat atat cele patru noi fete au venit extrem de increzatoare ca se vor adapta rapid tuturor conditiilor dificile si vor reusi sa isi ajute echipele la jocuri astfel incat sa poate supravietui impreuna in camp, in ciuda tuturor lipsurilor si greutatilor.

Starlin, sfaturi pentru Maria, noua sa colega de echipa!

In echipa Razboinicilor au intrat Maria si Vera, doua concurente ce s-au dovedit a fi destul de bune pe traseu inca de la primele jocuri disputate pana acum impotriva Faimosilor. Maria si Vera au fost primite cu entuziasm de catre toti ceilalti Razbonici. Cea care s-a apropiat cel mai mult de ambele fete noi a fost Mellina, care a recunoscut ca a primit in mod paradoxal multe incurajari din partea lor menite sa o ajute sa ii ridice moralul in ultimele zile.

Pe de alta parte, Starlin a empatizat mai mult cu Maria, pe care a decis sa ii ofere o prima lectie utila de a supravietui in campul din jungla, unde i-a aratat ce radacini de plante sunt comestibile si ii pot ajuta sa se hraneasca atunci cand vor ramane fara provizii. Insa totodata, Razboinicul a profitat de ocazie si i-a oferit si cateva sfaturi Mariei, care sa o ajute de acum inainte in cadrul competitie, explicandu-i ca nimic nu seamana cu ceea ce ea a vazut la televizor pana acum la Survivor Romania.

"Nu e asa cum se vede, asa e in mod normal! Si atunci, de fapt, sa te uiti, sa te orientezi, sa vezi de cine te poti apropia sa te ajute. Sa te ajuta in ce sens? A, uite aici, lucrurile sunt asa, se merge asa! Si e mai simpu, ca probabil... Repet, cum ai zis tu, vad ceva de acasa, dar aici e altceva! Sfatul meu este ca ea de exemplu, a venit un pic cam repede cu anumite lucruri aici pentru ca e noua, clar a vazut asta de acasa, vede altfel, iar aici

sunt lucruri total diferite si pur si simplu i-am zis sa se lase sa fie ghidata!", i-a spus Starlin noii sale colege, Maria.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Starlin, dezvăluiri incredibile la Survivor România 2021! Motivul pentru care Războinicii au propus-o pe Mellina spre eliminare

Citeste si: Jador si Starlin, o noua incaierare apriga la Survivor Romania 2021! "Il rup in doua!" Ce s-a intamplat intre cei doi adversari dupa jocul de recompensa!