START la programul „Litoralul pentru toți”: Tarifele la cazare au scăzut cu până la 70%

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 01 sep 2024, 10:38

START la programul „Litoralul pentru toți”

Sursa: pexels.com

De azi, duminică, 1 septembrie 2024, începe programul „Litoralul pentru toți”. Prețurile pentru o noapte de cazare pornesc de la 38 de lei.

Începând cu 1 septembrie 2024, programul „Litoralul pentru toți” revine cu reduceri semnificative la cazare, oferind prețuri cu până la 70% mai mici față de vârful sezonului estival. Programul este o oportunitate accesibilă pentru românii care doresc să se bucure de litoralul românesc la prețuri avantajoase.

Începe programul „Litoralul pentru toți”

De la 1 septembrie 2024, turiștii români vor putea beneficia din nou de reduceri semnificative la cazare în cadrul programului „Litoralul pentru toți”.

Organizat de Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), acest program social oferă prețuri reduse cu până la 70% față de tarifele din vârful sezonului estival, programul derulându-se pe tot parcursul lunii septembrie.

Conform FPTR, turiștii se pot caza în hoteluri de 2, 3 și 4 stele, la prețuri pornind de la 38 de lei pe noapte de persoană, în stațiunile de pe litoralul românesc. Până în prezent, peste 57 de unități de cazare, cu aproximativ 6.000

de locuri pe noapte, s-au înscris în program. Organizatorii estimează că numărul acestora va crește la 80 de hoteluri, oferind în total aproximativ 8.000 de locuri disponibile zilnic.

Condițiile de cazare variază în funcție de locație și numărul de stele al hotelurilor. De exemplu, în stațiunea Eforie Nord, prețurile pornesc de la 38 de lei pe noapte, fără masă, pentru un hotel de 2 stele. În Mamaia, prețurile sunt puțin mai ridicate, începând de la 77 de lei pe noapte la un hotel de 3 stele, în timp ce în sudul litoralului, în stațiuni precum Venus, prețurile pentru

pachetele all-inclusive pornesc de la 210 lei pe noapte.

Citește și: Când începe programul „Litoralul pentru toți”: Prețul pentru o noapte de cazare va porni de la 38 de lei pe noapte

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”

Un program așteptat de români

Dragoș Răducan, președintele FPTR, a subliniat importanța acestui program, care oferă o oportunitate accesibilă pentru românii cu bugete mai restrânse de a petrece câteva zile de vacanță la malul mării. Acesta a declarat că programul a fost, de-a lungul anilor, o reușită, aducând bucurie și relaxare pentru mii de familii.

„Continuăm acest program de succes, pe care românii îl așteptă în fiecare an.

Este perioada în care preţurile pe litoral sunt cu până la 70% mai mici decât în vârf de sezon, iar pentru mulţi turiști reprezintă, poate, singura variantă prin care pot merge în vacanță la mare câteva zile. Cele mai multe hoteluri vor fi deschise până la mijlocul lunii septembrie, iar turiștii pot face deja rezervări de sejururi. În fiecare an, programul nostru a demonstrat că poate aduce bucurie şi relaxare pentru mii de familii care doresc să viziteze litoralul românesc.
Scopul nostru este să oferim oportunitatea unui concediu accesibil pentru toţi românii, indiferent de buget, într-o perioadă în care preţurile sunt foarte avantajoase. Şi în această ediţie am colaborat cu numeroși parteneri hotelieri pentru a ne asigura că oferim cele mai bune servicii şi condiții de cazare. Suntem mândri că putem sprijini turismul românesc şi, în același timp, să aducem satisfacție şi zâmbete pe fețele românilor”
a precizat Dragoș Răducan pentru news.ro.

Citește și: Categoria de alimente care urmează să se ieftinească în perioada următoare:  Retailerii care vor să elimine de la raft produsele românești pot fi primi amenzi mari

„Litoralul pentru toți” a ajuns la a 45-a ediție și reprezintă singurul program social de acest tip din România, susținut în totalitate de mediul de afaceri prin patronatele hoteliere. De asemenea, turiștii pot achita pachetele de vacanță și cu vouchere de vacanță, facilitând astfel accesul unui număr cât mai mare de persoane la oferte avantajoase.

Astfel, luna septembrie devine o perioadă atractivă pentru cei care doresc să profite de prețuri reduse și să se bucure de litoralul românesc într-un cadru mai liniștit, după aglomerația din plin sezon.

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.