START VOT la Survivor România 2021! Cum vă puteți suține concurentul favorit din echipa Faimoșilor?

Autor: Marina Ionescu

În această seară, liniile de vot se deschid pentru echipa Faimoșilor, pentru că ei au pierdut al doilea joc de imunitate al săptămânii. Iată ce trebuie să faci pentru a-ți vota preferații.

Pentru concurenții din echipa roșie a fost o zi dificilă. Faimoșii au fost copleșiți de presiunea uriașă a celui de-al doilea joc de imunitate, dar și de tensiunile care au izbucnit în interiorul echipei lor. Aceștia au pierdut al doilea joc de imunitate al săptămânii la Survivor România, ceea ce indică faptul că pentru ei se vor deschide liniile de vot în această seară în cadrul consiliului, în care vor fi nevoiți să facă și nominalizări spre eliminare.

Citeste si: A doua imunitate a săptămânii a fost adjudecată la Survivor România 2021. Ce echipă face nominalizări în consiliul din această seară

Cum să procedezi pentru a vota concurentul favorit din echipa Famoșilor?

Cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii a fost pierdut de echipa Faimoșilor. Concurenții au luptat și au fost determinați să câștige, însă Războinicii s-au impus pe traseu și au obținut victoria.

Astfel, dacă în urmă cu o seară liniile de vot s-au deschis pentru echipa Războinicilor, de această dată, Faimoșii vor avea șansa de a fi susținuți de public.

Citeste si: Cătălin Moroșanu a spus tot ce s-a întâmplat între el și Zanni la Survivor România 2021: „Am îmbătrânit trei ani de nervi. M-am prefăcut că...”

Pentru a vota concurentul favorit din echipa Faimoșilor trebuie să trimiți SMS la 1230 cu numele acestuia.

Este foarte important ca numele să fie scris corect, fără diacritice, exact așa cum apare el pe ecranul televizorului.

În cazul în care votul nu conține numele corect al concurentului din echipa Faimoșilor, atunci va fi considerat vot nul și nu va fi luat în calcul.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tariful fiecărui SMS este de 1,19 euro, TVA inclus, număr valabil în rețelele DIGI Mobil, Orange, Telekom Mobile, Vodafone. Tariful se aplică automat.

Citeste si: Mama Geta numără orele până va deveni din nou bunică: „Cel mic...” Ce mesaj i-a trimis lui Culiță Sterp?

"În această seară, echipa Faimoșilor va face nominalizări. În echipa Faimoșilor nu se află Cosmin.

Cosmin se află în continuare sub supraveghere medicală, nu poate fi votat și nici nominalizat.

În cateva momente vom deschide liniile de vot pentru ca cei de acasă să-și poată susține concurentul favorit, exclusiv prin SMS. 

Ca de fiecare dată, rugămintea mea este să nu dați SMS înainte ca eu să declar deschise liniile de vot.", a explicat Daniel Pavel.

Voturile exprimate de către telespectatori sunt extrem de importante, deoarece așa cum s-a observat și în consiliile anterioare, votul publicului poate schimba radical strategiile concurenților. Așadar, rămâne de văzut ce se va întampla și în această săptămână în ultima seară de consiliu.