START VOT la Survivor România 2021! Din acest moment vă puteți susține concurentul favorit din echipa Faimoșilor

Author: Ana Dinu
Actualizat: 29 mai 2021, 21:52

Se deschid liniile de vot pentru echipa Faimoșilor pentru că ei au pierdut primul joc de imunitate al săptămânii, după marea unificare. Iată cum va puteți susține concurentul favorit.

De fiecare dată liniile de vot se deschid pentru echipa care pierde jocul de imunitate. Totodată, dacă echipa respectivă pierde ambele jocuri de imunitate, liniile de vot vor rămâne închise în cel de-al doilea consiliu de nominalizare, având în vedere că publicul a reușit să-și susțină favoriții.

În această seară, liniile de vot se vor deschide pentru echipa Faimoșilor.

Ce trebuie să faci pentru a-ți vota concurentul favorit din echipa Faimoșilor?

Primul joc de imunitate al săptămânii a fost pierdut de echipa Faimoșilor, pentru a treia oară consecutiv. Concurenții au fost determinați să lupte și să câștige jocul, însă Războinicii au reușit să se impună pe traseu și să câștige imunitatea. Liniile de vot se deschid din nou pentru echipa Faimoșilor, echipa roșie a pierdut si săptămâna trecută cele două jocuri pentru imunitate.

Pentru a  vota favoritul din echipa Faimoșilor trebuie să trimiți SMS la 1230 cu numele acestuia.

Este foarte important ca numele concurentului să fie scris corect, exact așa cum apare afișat pe ecran, fără diacritice. Dacă votul nu respectă condițiile anunțate de Daniel Pavel, atunci votul va fi nul și nu va fi luat în calcul.

Citeste si: Final spectaculos la Survivor România 2021. Cine a câștigat prima imunitate a săptămânii după unificarea echipelor

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Vă veți putea vota favoritul începând din momentul în care Daniel Pavel va anunța că liniile de vot au fost deschise, mai exact va spune START VOT, și până când prezentatorul emisiunii va rosti STOP VOT, asta înseamnă că liniile au fost închise.

Este foarte important să vă susțineți favoriții din echipa Faimoșilor, mai ales în aceste momente când competiția se apropie cu pași repezi de final, iar concurenții sunt din ce în ce mai puțini. 

La fel cum se întâmplă la fiecare consiliu de nominalizare, emoțiile ating cote maxime, un concurent va fi în pericol de eliminare. În această seară, Faimoșii vor nominaliza, ei au pierdut pentru a treia oară consecutiv jocul pentru imunitate.

Citeste si: Gestul disperat al lui Culita Sterp de fata cu toti concurentii Survivor Romania: "Nu cer mila nimanui, cer doar intelegere. Nu vreau sa fac vreo nebunie"

 


Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?