Staruri de la Hollywood care nu isi pot controla odraslele

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:23

Faptul ca au toata lumea la picioare, nu inseamna ca sunt si fericite! Mari vedete de la Hollywood traiesc dramele vietii lor.

Culmea! Din cauza propriilor copii. Primul caz este al lui Cher si al fiicei ei Chastity, care s-a transformat intre timp in barbat cu acte in regula. In anul 2010, fiica artistei si-a facut o operatie de schimbare de sex, care a sters orice urma de feminitate. Cher a acceptat totusi situatia. Si-a luat adio de la fiica ei si si-a imbratisat proaspatul fiu. In aceeasi situatie se afla si R.

Kelly. Fiica artistului in varsta de doar 14 ani a dezvaluit ca desi s-a nascut fata se simte precum un baiat si traieste ca atare. Jaya, devenita intre timp Jay, a marturisit ca de la 6-7 ani este confuza, iar mama ei stie de un an de zile ca este transexual si il accepta ca atare.

Will Smith o are si el pe Willow care, la cei 13 ani ai sai, are o pasiune stranie.
Adolescenta este innebunita dupa reptile si are o adevarata expozitie de serpi in propriul dormitor. Fata actorului doarme cu 10 serpi uriasi in camera, care se plimba liberi, ca pe bulevard.

Feriti de probleme nu sunt nici Kim Basinger si Alec Baldwin a caror fiica se iubeste cu o alta femeie. Ireland Baldwin, un cunoscut fotomodel in varsta de 18 ani, a dezvaluit lumii intregi ca este lesbiana si ca se iubeste de cateva luni cu o rapperita de culoare, Angel Haze.

Demi Moore si Bruce Willis au si ei o fata rebela. Recent, Scout Willis a iesit sa-si faca piata in New York in sanii goi, in semn de revolta fata de o retea de socializare ce interzice nuditatea feminina.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

##VIDEO116816##