Staruri de la Hollywood, cu poalele-n cap VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:17

Stim cu totii ca celebritatile tanjesc dupa atentie si ar face orice sa apara pe primele pagini ale ziarelor.

Ahh, vantul, bate-l vina. Daca suiera putin mai tare, imediat reuseste sa-ti puna fusta in cap! Va vine sa credeti sau nu, vedetele…din cauza lui, au trecut prin cele mai jenante momente… imortalizate bineinteles de catre iscusitii paparazzi!

Indragita actrita Sarah Jessica Parker, nu de putine ori a avut probleme cu vantul! Dar cea mai cea…s-a petrecut in New York intr-o zi insorita, dar plina de adieri puternice! Actrita a avut atunci proasta inspiratie de a purta o fusta larga si vaporoasa! Intr-o clipita a iesit la iveala lenjeria ei intima de culoare neagra.
 

Fara sa-si dea seama, absorbita de discutia pe care o purta cu dragalasul Ashton Kutcher, Cameron Diaz a ramas si ea cu poponetul la vedere! Ce-I drept, era cam jucausa!

Si cantareata Katy Perry a avut de tras din cauza vantului. Avand mainile ocupate, a uitat sa-si tina rochia, asa ca aceasta si-a facut de cap, ridicandu-se spre cer!

“Buffy” adica Sarah Michelle Gellar, impreuna cu actrita Jessica Simpson zici ca au vrut sa-si arate funduletele! Au pozat perfect ,in adierea vantului si in fata obiectului aparatului foto!


Cantareata Kylie Minogue
a fost mai pe faza…sa zicem. S-a luptat cu vantul si a reusit cu stoicism sa-si tina rochia pe ea!