Starurile de la Hollywood, de NERECUNOSCUT in timpul liber

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 09 oct 2020, 09:05

Cand participa la evenimente, starurile internationale arata intotdeauna impecabil, cu tinute spectaculoase, machiaje si coafuri perfecte, parand coborate direct din revistele de moda.

In timpul liber, insa unele dintre ele se relaxeaza atat de mult, incat isi pierd cu totul sclipirea de pe covorul rosu. Britney Spears si Sarah Jessica Parker sunt doar doua exemple in acest sens. Starurile de la Hollywood se comporta, exact ca niste oameni obisnuiti.

Ies la plimbare, isi scot cateii afara sau fac piata, iar in astfel de momente au o imagine in totala contradictie cu cea afisata pe covorul rosu.

Iat-o de exemplu pe Sarah Jessica Parker care, la shopping, renunta la tinutele stylish in favoarea unor haine banale: un top alb, pantaloni trei sferturi, flip flops, o geanta din panza si ochelari de soare.

Alta zi, aceeasi actrita, de aceasta data la plimbare cu gemenele ei, poarta jeansi prespalati, un top animal print si balerini. La fel de comoda este si Britney Spears in timpul liber. Poarta mereu pantaloni de trening si tricou.
Arata mai degraba ca o antrenoare de fitness, decat ca o diva de talie mondiala.

##VIDEO112419##

Nici macar chipesul Olivier Martinez, sotul superbei Halle Berry, nu mai arata a sex simbol masculin atunci cand se plimba pe strada, intr-o zi normala. Poarta cei mai urati jeansi pe care i-ati vazut vreodata, dar si cei mai horror pantofi ce se gasesc prin magazine. Mai, mai ca l-ai confunda cu un cersetor!

Si tinutele de zi ale lui Jennifer Aniston sunt lipsite de stil.

Jeansi clasici, combinati aproape intotdeauna cu topuri albe, outfit caruia ii mai adauga doar uneori cate un accesoriu. La polul opus stau celebritati precum Reese Whiterspoon sau Cameron Diaz, care au grija sa arate decent, chiar si atunci cand isi cumpara zarzavaturi. Reese este intotdeauna aranjata si dichisita, in timp ce Cameron face combinatii sic. Poarta mai mereu jeansi cu sacouri sau geci cambrate, iar tocurile sunt un must chiar si pe timp de zi.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii