Starurile, pro sau contra Valentine`s Day? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:33

Dragii mei, cea mai romantica zi a anului, Valentine’s Day, ne bate la usa! Starurile se impart insa in doua tabere cand vine vorba de cele 24 de ore in care trebuie sa-si declare iubirea prin gesturi indraznete, vorbe siropoase si cadouri fierbinti. Unora sunt pro si de-abia asteapta, in vreme ce altele nu vor s-auda de o zi mondiala a romantismului! Voi, cu care tabara coalizati?

O petrecere mondena, tinute alese, sampanie si multa iubire in aer. Un prilej numai bun pentru a le lua la intrebari pe vedete pe tema: Valentine’s Day! Dana Savuica este o romantica incurabila, iar cel mai fierbinte Valentine’s Day l-a petrecut in cel mai romantic oras din lume: Parisul!!

La vie en rose a trait Dana atunci la Paris, insa nici anul acesta de Valentine’s Day nu se lasa mai prejos, chiar daca va trebuie sa petreaca aici, la Bucuresti!

Una fierbinte… alta rece! Amalia Nastase se declara Anti Valentine!!! Amalia este de parere ca iubirea nu trebuie sa
existe o zi pentru sarbatorirea iubirii…

Pentru eternii romantici, Valentina Pelinel si Cristian Boureanu, un Valentine’s Day cu totul special a fost petrecut tocmai intr-un fast-food din Philadelphia.

Livia Dila a fost rasfatata odata de Valentine’s cu o bijuterie masiva din aur pur, insa, gafa mare!!! Vedeta a crezut ca este doar un gablont de 30 de lei.

Pe de alta parte, doamna Camelia Sucu marturiseste ca nu a sarbatorit niciodata Ziua Indragostitilor. Nu
se declara anti-Valentine, ci pro Dragoste.

Si pentru ca tot vorbeam de valentine’s, ce cadou credeti ca i-a facut Daiana Anghel iubitului ei? Bilete la un spectacol sau boxeri cu inimioare?








 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.