Statea in sufragerie, cand a observat cu stupoare ca vioara lui a inceput sa cante singura! S-a apropiat cu teama, iar cand si-a dat seama ce se petrece a scos imediat telefonul. Uite ce a descoperit

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 03:38

Imaginile alaturate au devenit virale pe Reddit si au fost redistribuite de mii de ori, starnind amuzamentul celor care le-au vazut.

Totul a inceput dupa ce, intr-o seara, un barbat a constatat cu stupoare ca vioara lui, care era pusa pe o masa din sufragerie, a inceput sa cante singura.

Neintelegand ce se intampla, si fiind putin temator, el s-a apropiat cu pasi mici, incercand sa isi dea seama cum este posibil asa ceva. A analizat vioara timp de cateva secunde, fara sa o atinga, iar in cele din urma si-a dat seama ce se petrece.



Pe corzi se plimba un paianjen care, prin miscarile lui, producea sunetele scoase de vioara. Amuzat, omul a fotografiat scena si a postat imaginile pe internet.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.